Terug naar overzicht
  • Keukenspeciaalzaak

Keukenspeciaalzaak

Ben je op zoek naar een keukenspeciaalzaak waar je een ruime keus hebt aan kwalitatieve keukens? Kom dan eens naar intermat. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Welke stijlen heeft keukenspeciaalzaak intermat?

Zoveel mensen zoveel wensen. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor iedereen een droomkeuken kunnen realiseren. Daarom hebben wij voor iedere stijl diverse mogelijkheden

  • Design keukens: een designkeuken is voor ieder budget mogelijk. Je nieuwe keuken ziet eruit om door een ringetje te halen.
  • Moderne keukens: lievere en tijdloze en strakke keuken? Ga dan voor een van onze moderne keukens. 
  • Klassieke keukens: een warm en landelijk gevoel creëren doe je met onze klassieke keukens, die van alle moderne gemakken voorzien zijn.

keukens-haarlem.jpg

Vertrouwde kwaliteit van de beste merken

Passend bij de verschillende stijlen heeft intermat een tal van merkkeukens voor ieder budget en voor iedere wens. Voor onze keukens en apparatuur leveren wij de volgende merken:

Uniek ontwerp voor jouw keuken

Wij van intermat vinden het leuk om jou te helpen bij het ontwerp van je nieuwe keuken. Of dat nou voor je nieuwbouwhuis, bestaande bouw of verbouwing is, onze deskundigen helpen je graag bij de realisatie van een ontwerp op maat. Samen kunnen we eindeloos combineren in maten, kleuren, stijlen en apparatuur. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en budget.

Kom beleven in onze showroom. Maak een afspraak

intermat keukens, tegels en badkamers heeft een ruime showroom in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Maak een afspraak, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je. 

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.