Ontwerp en advies

Passend advies door Intermat

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich enorm ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd – de kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Een ontwerp dat in elk interieur tot zijn recht komt.

acties-keukens1 Ontdek-wooninspiratie-tegels1 ontdek-wooninpsiratie-badkamers2 ontdek-wooninspiratie-keukens1

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in je huis kun je bij Intermat terecht. Wij bieden advies in alle vormen en maten. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring jou het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven, tot aan het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

 

 

 

Bel mij

of maak een afspraak

Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid