Edimax

Series van Edimax

  Edimax tegels

  De tegels van Edimax komen uit Italië. Edimax maakt zeer hoogwaardige producten, waarbij de focus altijd ligt op mooi dessin, innovatieve technologie en het bieden van de beste kwaliteit. Edimax maakt zowel vloertegels als wandtegels, in diverse maten en tegelseries. Edimax tegels zijn keramische tegels, die voornamelijk op natuursteen zijn geïnspireerd. Ze zijn makkelijker te onderhouden, maar zien er hetzelfde uit als echt natuursteen. Edimax tegels bieden een mooie basis voor een klassieke, of juist moderne vloer.

  Jouw Edimax tegels uitzoeken

  Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je Edimax tegels uit te zoeken! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het uitzoeken van je Edimax tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in afmetingen en kleuren mogelijk. Voor elke ruimte is er een tegelontwerp op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

  Edimax tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

  Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
  Maak een afspraak
  Zomeractie

  Laat deze zomer een specialist langskomen

  Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

  Ik wil advies aan huis
  Bel ons: 0297 - 233 533

  zomeractie_im.jpg

  Afspraak maken!

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

  Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

  Aanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesses
  Privacybeleid