Terug naar overzicht
  • ATAG
  • ATAG

ATAG bij intermat

een selectie van ATAG

ATAG keuken

ATAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Inmiddels bestaat ATAG al meer dan zestig jaar. De keuze voor ATAG is dan ook een keuze voor hoogwaardige en duurzame kookapparatuur. Doordat ATAG continu werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten, blijven de keukens voorzien van vooruitgang in innovatie en duurzaamheid. Bijzonder mooi zijn de designlijnen Matrix en Magna.

Jouw ATAG keuken samenstellen

Ga samen met onze designers aan de slag om je eigen ATAG droomkeuken samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je ATAG keuken en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen, kleuren en ATAG apparatuur mogelijk. Voor elke ruimte is er een ATAG droomkeuken op maat samen te stellen.

COOK!SHOP ATAG

- De 'Fun Cook', die uren in de keuken doorbrengt om zijn of haar ideeën tot uitvoer te brengen. Hierbij staat het met elkaar genieten van de zelfgebakken lekkernijen, zoals cake, taart en cupcakes, voorop. Deze koks kiezen vaak voor een oven die ideaal is voor de bereiding van deze zoete versnaperingen. Een lekkere kop verse koffie, zó uit de koffiemachine, zorgt voor de finishing Touch.
- Bij de 'Social Cook' draait alles om gezelligheid en het verwennen van de gasten. Om alles op rolletjes te laten verlopen, wordt er vaak gekozen voor een dubbeloven, zodat meerdere gerechten tegelijk kunnen worden bereid. Een extra grote afwasmachine zorgt voor een stukje tijdsbesparing, zodat er meer tijd overblijft voor het gezellige samenzijn.
- De 'Semi Pro Cook', die het een uitdaging vindt om met recepten van bekende koks aan de slag te gaan. Net als veel mensen kiest deze categorie steeds vaker voor een geïntegreerde wokbrander in combinatie met twee of vier kookzones, en voor het gebruik van de combi-stoomoven.

kom ontdekken

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.