Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Terug naar overzicht
  • Design keuken

Design keuken

Design is prachtig maar ook duur – denk denk je misschien. Intermat laat je graag zien dat er meer mogelijk is dan je zou verwachten. Het is natuurlijk fijn dat je een voorkeur hebt voor mooie, bijzondere dingen. En dan is de keuken wel de meest voor de hand liggende plek om dit tot uiting te laten komen. Kom dus vooral eens kijken, stellen we voor. Je zult verbaasd zijn. 

Ontdek jouw ideale design keuken in onze showroom

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie design keukens van toonaangevende keukenmerken als Keller, SieMatic en Next125. Wij hebben verschillende design keukenopstellingen staan in onze showroom in Mijdrecht, vlak onder Amsterdam, langs de A9 en A2.

Kom jouw design keuken ontdekken, maak een afspraak!

Beslissen over jouw design keuken doe je niet iedere dag. Dus is het prettig als je advies krijgt van deskundige mensen met jarenlange ervaring, die samen met jou de ideale design keuken ontwerpen. Je kunt altijd langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je.

Laat jouw design keuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je design keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen, plaatsen je keuken én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor elke ruimte is er een design droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Design keuken op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom