Ons talent

Wie is Intermat

In 1977 opent Intermat haar deuren, in Mijdrecht. In de afgelopen 40 jaar heeft Intermat haar assortiment uitgebreid met topmerken als onder andere Bulthaup, Villeroy & Boch, Mosa en Eggersmann. Ontdek in onze showroom, met een oppervlakte van 2000 vierkante meter, de diversiteit aan producten en diensten. Zo hebben wij een zeer ruim assortiment aan keukens, badkamers en tegels! Alles onder één dak, in de mooiste showroom van de Randstad, en centraal gelegen in Mijdrecht. 

Onze filosofie

Ontdekken opent je zintuigen. Het vergroot je wereld en verrijkt je leven. Bij Intermat ontdek je de toonaangevende keuken-, tegel- en badkamermerken. Je kunt er je ideaal ervaren en je kunt er kwaliteit voelen. Heel letterlijk. Door onze complete collectie kun je jouw stijl en sfeer ter plekke ontdekken en samenstellen. Op hoog niveau, zoals jij dat wenst. Intermat inspireert, adviseert en kan jou ontzorgen bij het realiseren van je droom. Ontdek ons talent!

Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre  Ontdekdeshowroom  badkamer-ontdekjouwstijl-intermat  ontdek-jouw-stijl

Onze medewerkers

Bij Intermat werken maar liefst meer dan 35 mensen! Zij staan voor je klaar om je wensen te verwezelijken. Uiteraard kunnen wij heel veel vertellen over werken bij Intermat, maar wie kan er nou beter vertellen hoe het echt is om te werken bij Intermat? Juist! De mensen zelf. Lees hier de ervaringen van onze professionals!

JanJaap  Frans  Coen  Colindakopie  Emilekopiekopie


Daarom Intermat!

Omdat alles onder één dak is te vinden, is deze 'one stop shopping' een plezierige ervaring voor kopers. Daarnaast hebben koper en bouwer vanaf uitnodiging tot de periode na de oplevering één persoon / afdeling als aanspreekpunt voor keuken, badkamer en tegels. Maatwerk keuken? Dat behoort tot de standaard mogelijkheden bij ons. Bovendien biedt Intermat 5 jaar volledige garantie op keukens. 

Bel mij

of maak een afspraak

Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid