2000 m2 showroom

Ontdek de Intermat showroom in Mijdrecht

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De verschillende leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Elke leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en geuren. Elke stijl is uniek. Voor elk wat wils. 

Ontdekdeshowroom    Geplaatste-tegels-mosa-experience-centre    Ontdek-wooninspiratie    ontdek-wooninpsiratie-badkamers2

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld die jij als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als een van de weinige een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zó opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

 

Bel mij

of maak een afspraak

Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis
Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid