Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • SieMatic
  • SieMatic
  • SieMatic

SieMatic bij intermat

Hoogstaand Duits keuken design

In onze SieMatic showroom vind je een compleet nieuwe presentatie van exclusieve designkeukens, die aansluiten op jouw stijl van leven. Want lifestyle is het uitgangspunt voor de inspiratie bij het ontwerpen van SieMatic keukens. Een verfrissende, unieke manier van keukens bekijken. Alsof je bij iemand op bezoek gaat die dezelfde smaak als jou deelt. Het voelt bijna alsof je thuiskomt.

SieMatic onderscheidt drie verschillende lifestyles: SieMatic Pure, Urban en Classic.  Met deze SieMatic-lifestyles worden over de hele wereld woonruimtes gecreeerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. SieMatic richt zich op de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en interieur. 

  • SieMatic Pure: Puristisch keuken design die u een schat aan creatieve mogelijkheden geeft. Met een elegant en minimalistisch design wordt er duidelijk wat pas echt belangrijke is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.
  • SieMatic Urban: Deze lifestyle is veelzijdig en uniek. De keukens worden zo ingericht dat ieder object een relatie aangaat met de objecten daarom heen. 
  • SieMatic Classic: Met bekende internationale ontwerpen zijn er ruimtelijke concepten voor deze lifestyle bedacht. Het is meer dan een traditioneel keukenontwerp, maar er blijft alle ruimte over voor je eigen ideeën en wensen om tot de perfecte keuken te komen.

 Intermat heeft daarnaast de moderne keuken- en bestekladen van SieMatic in het assortiment. Deze keuken- en bestekladen functioneren perfect en passen bij iedere lifestyle.

Je bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken! Voor inspiratie en advies over keukens zoals je ze nooit eerder zag.

 

kom ontdekken

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#