Tegels

Merken tegels bij Intermat

Bij Intermat vind je werkelijk een zeer uitgebreid assortiment tegels - in alle denkbare stijlen, sferen, maten en merken. Wij leveren o.a. de merken Piet Boon, Coem, Venis, Douglas & Jones, Edimax, Kerlite, Marazzi, Metropol, Porcelaingres, Rako, Sicis glasmozaïek en vtwonen tegels. Nieuw en exclusief bij ons is de Bertram Beerbaum collectie!

Ervaren tegelzetters

Na het uitzoeken van een mooie tegel wil je ook dat de tegels op een vakkundige manier worden verwerkt. Wij bezoeken onze klanten die een tegelvloer hebben gekocht al in een vroeg stadium. We kijken hoe de ruimte is ingedeeld, of wat de klant wil ook praktisch haalbaar is en hoe veel tijd nodig is voor het verwerken van de tegels. In dit voortraject bespreken we vragen over aanvullende wensen hoe bijvoorbeeld de tegelverdeling eruit kan zien en hoe de tegels kunnen aansluiten op de aangrenzende vloeren.
Als de tegels eenmaal zijn aangebracht, vinden wij het nog steeds belangrijk om service leveren. We hechten veel waarde aan blije klanten en dat kan alleen als je de beste service en advies levert, ook nádat we ons werk gedaan hebben.

Kom eens langs voor een afspraak!

Als je graag advies wilt over de tegels die het beste bij jou passen, maak dan eens een afspraak en kom langs! Een expert zal je helpen met al je vragen.

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid