historie

1977

Intermat

In 1977 zijn de heren Martin Wessel en Jan van Velsen gestart met het bedrijf Intermat, destijds een afkorting voor InterieurMaterialen. Met de verkoop van keukens en tegels werd gestart met een succesverhaal in Mijdrecht.

Intermat
1986

uitbreiding

Na de oliecrisis in de jaren 80 werd er gestaag gebouwd aan een showroom met kwaliteitsproducten voor inspiratie voor consumenten. Uitstapjes in de verkoop van openhaarden, slaapkamerkasten en de toevoeging van de verkoop van badkamers is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor particulieren en het aanbieden van totaaloplossingen voor kopers van nieuwbouwwoningen.

uitbreiding
2003-2007

overname

In 2003 werd Jan Jaap van der Neut mede-eigenaar van het bedrijf, waarbij hij de bedrijven in 2007 in zijn geheel heeft overgenomen. Ondertussen was Intermat Tegeltechniek een volwaardig onderdeel geworden van het bedrijf en in 2013 werd het familiebedrijf Goedhart Keukens aangekocht.

overname
2013

Goedhart

Goedhart Keukens was in 1919 begonnen met een bouwmaterialengroothandel. In de volgende 100 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met achttien vestigingen en staat de vierde generatie aan het roer. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert Goedhart zeventien bouwmarkten van GAMMA en KARWEI in de Randstad. Ook is zij met Bouwcenter Goedhart nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel.

Een bijzonder moment in de groei van de traditionele bouwmaterialenzaak was de uitbreiding naar de verkoop van keukens in 1965. De keukenafdeling groeide uit tot Goedhart Keukens als grootste dealer in Nederland van het bekende merk SieMatic. Met de overname door Intermat werden de twee specialisten samengevoegd om de gehele Randstad te kunnen bedienen.

Goedhart
2014

verbouwing

Met de grote verbouwing in 2014 werd er een showroom neergezet in Alphen a/d Rijn die zijn tijd ver vooruit was. Hiermee is Goedhart ook uitgeroepen tot Beste Keukenzaak in 2015.

verbouwing
2020

hoofdkantoor

Vanuit één hoofdkantoor in Mijdrecht wordt er dagelijks gewerkt met 50 medewerkers aan de missie van Intermat: de klant onbezorgd laten genieten van een verrassend mooie keuken, badkamer of tegelvloer.

hoofdkantoor
scroll arrow

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen