Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Keukenladen en bestekladen

Keukenladen en bestekladen

De keuken- en bestekladen van SieMatic zien er net zo perfect uit als ze functioneren. Of ze nu in onderkasten of kookeilanden geplaatst worden: geen technisch detail verstoort de esthetiek. Ze zijn zwaar belastbaar, makkelijk uitneembaar en in iedere breedte verkrijgbaar - op de millimeter nauwkeurig - tussen de 25 en 120 cm. Maar het mooiste is nog wel dat ze u de grootst mogelijke vrijheid geven bij inrichting van uw keuken.

csm_siematic-interior-drawers-pullouts-aluminum-050_d5028e2681.jpg

Drie systemen, ontelbare opties

Keukeninrichting van buiten en van binnen: of u nu een voorkeur heeft voor de puristische, urban of klassieke stijlwereld, met drie verschillende systemen biedt uw SieMatic-keukenexpert u fascinerende mogelijkheden om de binnenkant van de onderkasten of het eiland helemaal naar uw persoonlijke smaak vorm te geven en elegant op het design en de oppervlakken van de meubelelementen en keukendetails af te stemmen. Zo wordt koken nog leuker.

siematic-interior-drawers-pullouts-aluminum-027.jpg

Aluminium interieursysteem

De uiterst variabele, systematische uitrusting van aluminium en donker rookkastanje of licht eiken samen met donkergrijze Flock-matten kenmerkt het karakter van deze innovatieve SieMatic-ontwikkeling.

siematic-interior-drawers-pullouts-wood-0123.jpg

Houten interieursysteem

Veelzijdig combineerbare SieMatic bestekbakken en andere inzetten van licht eiken, samen met talrijke functionele opbergelementen van licht eiken, porselein en aluminium, verlenen deze keukeninrichting haar huiselijk-elegante uitstraling.

siematic-interior-drawers-pullouts-synthetic-006.jpg

Kunststof interieursysteem

Met zijn moderne, grafische vormgeving is het gemakkelijk te onderhouden SieMatic Interieursysteem van matte, witte kunststof een geliefd alternatief voor of aanvulling op de SieMatic Aluminium of Houten Interieursystemen.

Keukenladen en bestekladen op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom