Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Terug naar overzicht
  • SieMatic MultiMatic

SieMatic MultiMatic

Met MultiMatic wordt de designfilosofie van de SieMatic Interieursystemen voor de keuken consequent in hoge, boven- en onderkasten doorgevoerd. Dit uiterst flexibele, SieMatic-eigene en veelvuldig met designprijzen onderscheiden interieur opbergsysteem biedt het esthetische genoegen dat ontstaat wanneer exclusieve materialen als hoogwaardig aluminium, edele houtsoorten en verfijnd porselein met elkaar worden gecombineerd - maar ook veel nieuwe en tot in het detail geperfectioneerde functies.

Het systeem van de onbegrensde mogelijkheden

Met de intelligente MultiMatic-oplossingen en de professionele planning van bergruimte van uw SieMatic-adviseur levert de beschikbare ruimte in uw keuken op elegante wijze wezenlijk meer bergruimte op. Laat u zich ter plekke adviseren.

Win tot 30% meer opbergruimte

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken. Met het MultiMatic Interieursysteem laat u geen centimeter verloren gaan en krijgen al uw spullen een logische plek. Daarvoor zorgt de gepatenteerde SieMatic Multifunctionele lijsten, onderverdeeld in een fijn raster van 16 mm. Deze is in elk SieMatic-kastelement voorhanden, maar staat ook in deuren ter beschikking. De SieMatic-dragers voor bodems en uitrusting, die naar wens met talrijke opbergelementen uitgerust kunnen worden, worden daarin heel eenvoudig en veilig door een draaiing van 90 graden bevestigd. Het bevestigingsmateriaal is gesloten en daarmee tegen het binnendringen van stof en vocht beschermd.

siematic-interior-multimatic-001.jpg

Optimale ruimtebenutting

De open bodem zorgt voor optimale benutting van de bergruimte en voor nog grotere flexibiliteit bij het bewaren van hoge voorwerpen.

csm_siematic-interior-multimatic-017_6e78076589.jpg

Altijd op de hoogte

Met de in verscheidene breedtes en hoogtes verkrijgbare inzetten en fixeerlijsten blijven flessen of glazen ook in de kastdeuren goed op hun plaats.

 

Zeer tegemoetkomend

Ideaal voor zware voorwerpen: de zwaar belastbare keuken- en bestekladen voor hoge en onderkasten helpen bij het optimaal benutten van de opbergruimte.

csm_siematic-interior-multimatic-011_5350047f52.jpg

Uitrustingselementen

Stijlvoller kunt u glazen en flessen niet bewaren. Met MultiMatic maakt u van een eenvoudige voorraadkast een exclusieve wijnkast.

siematic-interior-multimatic-001-1.jpg

SieMatic MultiMatic op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom