Terug naar Stijlen

Klassieke keukens

Klassieke keukens

Prachtig, zo’n keuken in klassieke stijl. Daar voel je je direct in thuis. Klassiek wil overigens niet zeggen dat het een ouderwetse keuken is. Integendeel. Bij Intermat kun je elke klassieke keuken laten voorzien van de meest geavanceerde technologie en moderne materialen. Wij hebben diverse klassieke keukens opgesteld, zodat je je volop kunt laten inspireren. 

Ontdek jouw ideale klassieke keuken in onze showroom

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie klassieke en nostalgische keukens van toonaangevende keukenmerken als Keller, SieMatic en Next125. Wij hebben verschillende klassieke keukenopstellingen staan in onze showroom in Mijdrecht, vlak onder Amsterdam, langs de A9 en A2. 

Laat jouw klassieke keuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je klassieke keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen je keuken én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor elke ruimte is er een klassieke droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget! 

Kom jouw klassieke keuken ontdekken, maak een afspraak! 

Beslissen over jouw klassieke keuken doe je niet iedere dag. Dus is het prettig als je advies krijgt van deskundige mensen met jarenlange ervaring, die samen met jou de ideale klassieke keuken ontwerpen. Je kunt altijd langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je.

Klassieke keukens op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak

Andere Stijlen

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid