Terug naar Stijlen

Moderne keukens

Moderne keukens

Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van modern keukendesign. Wat betreft vorm, materialen, technologie… Het gaat zó hard dat zelfs wij het soms amper kunnen bijhouden! Het is belangrijk dat je eerst alles ziet en voelt, voordat je kiest. Dat kan bij Intermat. En nee, je hoeft echt geen villa te bezitten of een gigantisch budget te hebben om zo’n moderne droomkeuken te realiseren.

Ontdek jouw ideale moderne keuken in onze showroom

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie moderne en eigentijdse keukens van toonaangevende keukenmerken als Eggersmann, Keller, Bulthaup en Next125. Wij hebben verschillende moderne keukenopstellingen staan in onze showroom in Mijdrecht, vlak onder Amsterdam, langs de A9 en A2.

Kom jouw moderne keuken ontdekken, maak een afspraak!

Beslissen over jouw moderne keuken doe je niet iedere dag. Dus is het prettig als je advies krijgt van deskundige mensen met jarenlange ervaring, die samen met jou de ideale moderne keuken ontwerpen. Je kunt altijd langskomen, maar je kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je.

Laat jouw moderne keuken ontwerpen en plaatsen

Kwaliteit staat voorop en wij vinden het leuk om je te helpen. Je krijgt bij het uitzoeken van je moderne keuken advies van deskundige mensen met jarenlange ervaring. Wij ontwerpen en plaatsen je keuken én adviseren ook nog jaren na aankoop van je keuken. Voor elke ruimte is er een moderne droomkeuken op maat, volgens jouw wensen en budget!

Moderne keukens op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Stijlen

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid