• industriële keukens

industriële keukens

Wat is een industriële keuken?

Er zijn momenteel enorm veel woonstijlen beschikbaar. Hierbij is de woonstijl ‘industrieel' erg populair. De oorsprong van de industriële woonstijl ligt in New York. Hier werden oude panden omgebouwd en verbouwd tot appartementen. Binnen deze appartementen schemerden de oude panden echter nog door de gemoderniseerde panden heen, met zichtbare constructiedetails en sobere kleuren. Inmiddels wordt de industriële woonstijl over de hele wereld in verschillende elementen van het huis teruggevonden, zo ook in de keuken. Maar wat maakt een keuken precies industrieel?

Afbeelding 1

Kenmerken van industriële keukens

De industriële keukenstijl kenmerkt zich vooral door de het feit dat niet alles perfect afgewerkt lijkt. Er zijn veel grove materialen en ruwe randen, wat het een stoere uitstraling geeft. Ook worden de kenmerken van industriële keukens teruggevonden in de keuken accessoires. Zoals grote planten, ongestucte muren en veel ijzeren elementen die zowel in de meubels als het keukengerei worden teruggevonden. Benieuwd naar een voorbeeld? Onze industriële keukens van Keller bieden je mogelijk meer duidelijkheid!

  Overzicht

  Materialen in industriële keukens

  De materialen die worden gebruikt in industriële keuken sluiten dus ook perfect aan bij deze uitstraling. Zo worden veel metalen gebruikt zoals koper en roestvrijstaal die in verschillende elementen van de keuken terugkomen. Denk hierbij aan kranen, spoelbakken en lampen.

  Een ander groot onderdeel van industriële keukens is steen. Dit kan zijn in vorm van beton, maar ook bakstenen. Hier worden bakstenen vaak gezien in de wanden van de keuken, waarbij beton in zowel vloeren als werkbladen met een ‘betonlook’ tegenwoordig heel populair is. Daarnaast zitten in  industriële keukens ook vaak houten elementen. Vloeren, keukenkastjes allen gemaakt van verschillende soorten hout. Waarbij grove stukken steiger, sloop en pallet hout een hele industriële look geven.

  Blogs

  • Gratis Quooker bij een nieuwe keuken!
   15 juni 2020

   Gratis Quooker bij een nieuwe keuken!

   Goedhart Keukens en Tegels heet vanaf 15 juni Intermat. Om dat te vieren, krijg jij een Quooker cade...

   verder lezen
  • Quooker Fusion nu ook verkrijgbaar in een nieuwe trendy kleur!
   02 maart 2020

   Quooker Fusion nu ook verkrijgbaar in een nieuwe trendy kleur!

   Een echte personal touch aan jouw keuken. De nieuwe kleur in de Quooker Fusion lijn is een eye-catch...

   verder lezen

  Je eigen industriële keuken door Intermat

  Bij Intermat kijken we graag mee hoe we jouw perfecte industriële keuken kunnen vormgeven. Met een oog voor detail kunnen we met typische industriële kleuren zoals bruin, grijs, zwart, wit en taupe jouw ideale keuken realiseren. Ons keuken- en tegel assortiment zal je eindeloos inspireren. Met onze experts adviseren en ontzorgen wij je bij het samenstellen van een toonaangevende, stoere keuken, precies zoals jij deze voor ogen hebt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak!

  laat je inspireren

  Ontdek de prachtige industriële keukens van Keller in onze gratis brochure. Download hem direct online en start de reis naar jouw droomkeuken thuis vanaf je bank!

  Brochure background
  Keller Keukens
  Keller Keukens
  Wij hebben alles in huis om voor u een mooie keuken bereikbaar te maken.
  Download het E-book

  Onderhoudstips industriële keukens

  Vragen

  Hoe kom ik bij Intermat?

  Voor een routebeschrijving naar onze showrooms in Mijdrecht of Alphen aan den Rijn verwijzen we naar het hoofdstuk Contact op onze website. 

  Kan ik de Intermezzo ook online bekijken?

  Ja dat kan, klik hier

  Kan ik op de hoogte worden gehouden door Intermat?

  Ja, dat kan zeker! Bij het hoofdstuk Contact op deze website het formulier 'Op de hoogte blijven' invullen en insturen. Zodra er nieuws is, brengen we je daarvan op de hoogte.

  Moet ik zelf een installateur/loodgieter zoeken?

  Dat kan, ook bieden wij de mogelijkheid om met vaste partners het sloopwerk, het aan- en verleggen van leidingen en het monteren van sanitair te organiseren.

  Wat zijn de openingstijden van Intermat?

  Mijdrecht

  De showroom van intermat in Mijdrecht is van maandag t/m zaterdag geopend. Maandag t/m vrijdag kun terecht van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag is er koopavond, wij zijn dan geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur.

  Alphen a/d Rijn

  De showroom van intermat in Alphen aan de Rijn is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Dinsdag t/m donderdag kun je terecht van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is er koopavond, wij zijn dan geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur.

  Welke keukenmerken vind ik bij Intermat?

  Bij Intermat vind je een assortiment van hoogwaardige keukens. We werken met kwaliteitsmerken als SieMatic, Keller, Next125 en Schüller. Tevens hebben wij onze eigen voordelige keukens van Intermat. Onze adviseurs vertellen je er alles over.

  2000 m2 showroom

  Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

  Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

  Uniek in Nederland

  Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

  Klanttevredenheid

  Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

  Verbouwtips

  Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

  Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

  Onderhoud en montage

  Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

  Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

  contact opnemen

   

  Oplevering

  De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

  Ontwerp en advies

  In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

  Van idee tot uitwerking

  Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

  Bezorgservice

  Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

  Terugbelservice

  Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

  intermat Mijdrecht

  Constructieweg 6
  3641 SB Mijdrecht

  0297 - 233 533

  openingstijden mijdrecht

  maandag  gesloten
  dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
  donderdag  koopavond 18.00 - 20.00
  zaterdag10.00 - 16.00
  zondaggesloten

  Magazijn mijdrecht

  maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
  zaterdag en zondaggesloten
   

  Intermat Alphen a/d Rijn

  Hoorn 124
  2404 HJ Alphen aan den Rijn

  0172 - 422 100

  openingstijden alphen

  maandag  gesloten
  dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
  vrijdag koopavond 18.00 - 20.00
  zaterdag10.00 - 17.00
  zondaggesloten


   

  volg ons

  • social-twitter
  GRATIS INTERMEZZO

  Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

  Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

  Campagne image
  aanvragen