Alle projecten
Vloeren maken het geheel

Vloeren maken het geheel

Freek en Lies van Vliet verhuisden naar een nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn en hebben een passie voor koken

Lies: “Wat de uitstraling van de keuken betrof, hadden we een uitdaging. Freek houdt van warme kleuren en klassieke details. Ik ben juist gek op keukens met een moderner karakter: zwarter en strakker. Gelukkig kwam Rob van Intermat met een passende oplossing: houten kastdeuren met een warme uitstraling in combinatie met een modern, zwart aanrechtblad. Dat hadden we zelf nooit bedacht, maar het is prachtig!”

“Bij Intermat hebben ze een passie voor hun vak”, vult Freek aan. “Zo is Rob naast keukenadviseur ook kok. Hij gaf ons allerlei praktische tips over de looplijnen van onze keuken en toen we twijfelden of we een kookeiland zouden nemen, adviseerde hij een ‘schiereiland’. Dat scheelt enorm in ruimte, waardoor we een mooie, grote keukentafel konden plaatsen.”

Na het uitzoeken van een keuken, was het tijd om een vloer voor de keuken en woonkamer uit te kiezen. Lies: “We kwamen bij Intermat binnen met het idee dat we zwarte tegels in de keuken wilden en verlieten de showroom met de overtuiging dat wit veel mooier is. Dat adviseerde Miranda, omdat ons aanrechtblad al zwart is. En ze heeft gelijk! Zwarte tegels hadden nooit zo mooi in onze keuken gepast als de tegels die er nu liggen.”

“We kregen niet alleen erg goed advies aan de voorkant”, vertelt Freek. “Ook nadat we onze keuken en vloer hadden gekozen was de service van topkwaliteit. Er zat bijvoorbeeld een jaar tussen het moment dat we alle keuzes gemaakt hadden en het moment dat ze daadwerkelijk aan de slag gingen.

Dan ben je al voor een groot deel vergeten wat voor tegels en kastjes je gekozen hebt. Daarom hebben we een paar maanden voor de oplevering nog even bij elkaar gezeten. Dat vonden we prettig, ook omdat in de tussentijd bijvoorbeeld alweer een nieuwe versie van de vaatwasmachine op de markt was. Voor hetzelfde bedrag kregen we een geüpdatete versie! En Intermat is ontzettend flexibel. We kregen de sleutel van ons nieuwe huis een maand later dan afgesproken, maar dat was voor Intermat geen probleem. Ondanks dat ze het ontzettend druk hebben, vinden ze altijd een oplossing.”

 
scroll arrow
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen