Terug naar overzicht
Vloeren maken het geheel

Vloeren maken het geheel

Freek en Lies van Vliet verhuisden naar een nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn en hebben een passie voor koken

Lies: “Wat de uitstraling van de keuken betrof, hadden we een uitdaging. Freek houdt van warme kleuren en klassieke details. Ik ben juist gek op keukens met een moderner karakter: zwarter en strakker. Gelukkig kwam Rob van Intermat met een passende oplossing: houten kastdeuren met een warme uitstraling in combinatie met een modern, zwart aanrechtblad. Dat hadden we zelf nooit bedacht, maar het is prachtig!”

“Bij Intermat hebben ze een passie voor hun vak”, vult Freek aan. “Zo is Rob naast keukenadviseur ook kok. Hij gaf ons allerlei praktische tips over de looplijnen van onze keuken en toen we twijfelden of we een kookeiland zouden nemen, adviseerde hij een ‘schiereiland’. Dat scheelt enorm in ruimte, waardoor we een mooie, grote keukentafel konden plaatsen.”

Na het uitzoeken van een keuken, was het tijd om een vloer voor de keuken en woonkamer uit te kiezen. Lies: “We kwamen bij Intermat binnen met het idee dat we zwarte tegels in de keuken wilden en verlieten de showroom met de overtuiging dat wit veel mooier is. Dat adviseerde Miranda, omdat ons aanrechtblad al zwart is. En ze heeft gelijk! Zwarte tegels hadden nooit zo mooi in onze keuken gepast als de tegels die er nu liggen.”

“We kregen niet alleen erg goed advies aan de voorkant”, vertelt Freek. “Ook nadat we onze keuken en vloer hadden gekozen was de service van topkwaliteit. Er zat bijvoorbeeld een jaar tussen het moment dat we alle keuzes gemaakt hadden en het moment dat ze daadwerkelijk aan de slag gingen.

Dan ben je al voor een groot deel vergeten wat voor tegels en kastjes je gekozen hebt. Daarom hebben we een paar maanden voor de oplevering nog even bij elkaar gezeten. Dat vonden we prettig, ook omdat in de tussentijd bijvoorbeeld alweer een nieuwe versie van de vaatwasmachine op de markt was. Voor hetzelfde bedrag kregen we een geüpdatete versie! En Intermat is ontzettend flexibel. We kregen de sleutel van ons nieuwe huis een maand later dan afgesproken, maar dat was voor Intermat geen probleem. Ondanks dat ze het ontzettend druk hebben, vinden ze altijd een oplossing.”

 
scroll arrow
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
  • Vloeren maken het geheel
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.