Alle projecten
Fijne keuken voor bed & breakfast

Fijne keuken voor bed & breakfast

Gerrie Jansen en André van der Zwet zijn levensgenieters pur sang. Tot voor kort woonden ze in Amsterdam waar ze naar eigen zeggen de bloemetjes flink hebben buitengezet
 

Gerrie Jansen en André van der Zwet zijn levensgenieters pur sang. Tot voor kort woonden ze in Amsterdam. Er is daar altijd wel iets te doen”, vertelt Gerrie over hun jaren in Amsterdam. “Maar we waren toe aan een rustigere omgeving. We droomden al een tijdje van een eigen bed & breakfast en gingen op zoek naar een huis waar we gasten konden verwelkomen, een huiskamerrestaurant konden beginnen en wijn- en whiskyproeverijen konden organiseren. Dat huis vonden we in Middenbeemster.”

“Ons nieuwe huis is compact en minimalistisch”, vult André aan. “We wilden daarom absoluut geen robuuste keuken en kozen voor de fijne lijnen van SieMatic, een van de merken van Intermat. In onze keuken moest het mogelijk zijn om contact te maken met onze gasten.

Ik vind het niks als ik tijdens het koken met mijn rug naar mijn gasten sta; ik wil hen juist aan kunnen kijken. Frank van Intermat begreep precies wat we bedoelden. We zaten er letterlijk naast toen hij met een potlood op een leeg vel papier aan de ontwerptekening begon. Tussen het tekenen door konden we dus nog aangeven wat onze wensen waren. Binnen no time had hij een keuken getekend waar wij écht heel blij van werden.”

Gerrie: “De oplossing van Frank zat ‘m vooral in het kookschiereiland. We hebben een mooi aanrechtblad tegen de muur, maar door het eiland kunnen we ons tijdens het koken omkeren naar de gasten. Zij zitten tegenover het schiereiland. De afzuigkap die boven het schiereiland hangt, hangt vrij hoog. Daardoor hoeven we niet te bukken om onze gasten aan te kijken. Dat maakt de ruimte heel persoonlijk.”

André: “De keuken is echt onderdeel van onze leefruimte, maar tegelijkertijd is aan alles gedacht wat voor een hoge functionaliteit zorgt. Ik zie het als een professionele keuken. Stopcontacten zitten aan het schiereiland vast, waardoor we apparaten ook op het eiland kunnen zetten. Een snijplank en vergiet kunnen we boven de gootsteen schuiven, zodat we nog meer ruimte hebben om de heerlijkste gerechten klaar te maken. En we zijn ontzettend blij met onze combisteamer, oven en warmhoudlade. We ervaren geen enkele belemmering meer bij het koken en dat maakt onze hobby nog veel leuker! Elke dag denk ik: dit is ons paradijs.”

scroll arrow
  • Fijne keuken voor bed & breakfast

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen