Alle projecten
Bijzondere badkamer

Bijzondere badkamer

“We wilden een bijzondere badkamer – en die hebben we nu!”

Toen Hella en haar man een nieuwbouwwoning kochten, werden ze door het bouwbedrijf verwezen naar Intermat voor de inrichting van de badkamer. “Dat was best een uitdaging”, geeft Hella aan. “Je moet alles vanaf een plattegrond bepalen en kunt niet eerst door een ruimte lopen om te bekijken wat de beste plek is voor het bad en de douche. Maar het is prima gelukt: het is echt heel mooi geworden!” 
“Intermat heeft een heel ruim assortiment, fijn dat er veel is om uit te kiezen en alles is overzichtelijk gepresenteerd. Vooral de mooie selectie tegels viel op. In de rest van het huis hebben we best gewaagde keuzes gemaakt, zoals groene en blauwe muren en vloeren met kleurverloop. Ook de badkamer wilden we niet standaard inrichten. Hiervoor zijn we bij Intermat prima geslaagd. Zo hebben we één wand voorzien van een houten paneel met patroon. Tenminste… het ziet eruit als echt hout, maar het zijn tegels. De muur is hierdoor een echte blikvanger geworden. Voor de balans hebben we deze tegels gecombineerd met rustige, grijze varianten in betonlook en zwarte kasten, dit zorgt voor een heel bijzonder effect.” “De wasbakken die we hebben gekozen, waren destijds zo nieuw dat ze nog niet in de showroom stonden. Toen we de adviseur vertelden dat we iets speciaals van onze badkamer wilden maken en welke kleuren we op het oog hadden, liet hij ze zien in een magazine: grijze marmeren waskommen met een bijzonderevorm. Het was spannend omdat we ze niet in het echt hadden gezien, maar we hebben ze toch besteld. En ze blijken echt perfect in het geheel te passen. Fijn dat de adviseur zo goed met je meedenkt en aanvoelt wat je mooi vindt. Hij dacht trouwens ook heel praktisch mee over het realiseren van een tweede badkamer. Door een kleine ‘hap’ uit een van de kamers te halen, hebben zij nu de beschikking over een eigen toilet en douche: ideaal! We zijn heel erg blij met het resultaat. Iets moois van je badkamer maken, is echt de moeite waard: je bent er tenslotte iedere dag een paar keer te vinden!”

scroll arrow
  • Bijzondere badkamer
  • Bijzondere badkamer
  • Bijzondere badkamer
  • Bijzondere badkamer
  • Bijzondere badkamer
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen