Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Marazzi tegels

Marazzi tegels

Marazzi is één van de bekendste marktleiders op het gebied van tegels. De Marazzi tegels ontbreken dan ook niet in ons assortiment. 

marazzi-tegels.jpg

Marazzi tegels: echt Italiaans temperament

Marazzi tegels typeren zich door hun Italiaanse en warme uitstraling. Zoek je tegels met een houten of natuurstenen look? Dan zijn onze Marazzi tegels iets voor jou. Marazzi tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. 

'Houten' Marazzi tegels

De imitatie houten tegels zijn op het oog haast niet van echt hout te onderscheiden. De Marazzi tegels kunnen, in tegenstelling tot echte houten vloeren, ook gebruikt worden in omgevingen met water. 

Meer weten over onze Marazzi tegels?

Ben je geïnteresseerd in Marazzi tegels of wil je extra informatie? Kom dan eens langs in onze showroom in Mijdrecht. Daar kun je ons uitgebreide assortiment aan Marazzi tegels rustig bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de Marazzi tegels die passen bij de stijl van je huis.

Naast Marazzi tegels bieden wij ook tegels van onderstaande merken:

De Marazzi tegels en de tegels van bovenstaande merken zijn te bezichtigen in onze showroom. Maak een afspraak of kom spontaan bij ons langs. Wij helpen je graag.

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom