Kerlite

Series van Kerlite

  De tegels van Kerlite zijn maar 3 millimeter dik. Het zijn zeer bijzondere keramische tegels, met de eigenschappen van het fijnste porselein. Doordat Kerlite veelzijdig en makkelijk is te gebruiken, is deze innovatieve en prachtige tegelserie een van de populairste tegels van dit moment. Kerlite tegels vormen ook het nieuwe product binnen de keramiek. De tegels worden uit platen van slechts 3 tot 3,5 mm dikte gemaakt. Dit innovatieve materiaal is harder dan steen, lichter dan aluminium en flexibeler en meer handelbaar dan traditioneel keramiek. Kerlite Plus maakt het zelfs mogelijk om direct op de oude tegelvloer te tegelen, waardoor er geen sloop- en breekwerk noodzakelijk is.

  Jouw Kerlite tegels uitzoeken

  Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je Kerlite tegels uit te zoeken! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het uitzoeken van je tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in afmetingen en kleuren mogelijk. Voor elke soort ruimte is een tegelontwerp op maat samen te stellen, geheel volgens jouw wensen en budget.

  Kerlite tegels uitzoeken? Maak een afspraak!

  Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
  Maak een afspraak
  Zomeractie

  Laat deze zomer een specialist langskomen

  Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

  Ik wil advies aan huis
  Bel ons: 0297 - 233 533

  zomeractie_im.jpg

  Afspraak maken!

  Maak een afspraak met één van onze adviseurs

  Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

  Aanhef
  Nieuwsbrief
  TijdParticulier / Project
  Mijn interesses
  Privacybeleid