Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Schüller keukens

Schüller keukens

Bij intermat hebben we het merk Schüller al lange tijd in ons assortiment en daar hebben we absoluut geen spijt van. Kom eens langs bij de showroom van intermat om te bekijken welke keukens wij allemaal in ons assortiment hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat zijn Schüller keukens?

Keukens van Schüller zijn keukens waarbij duurzaamheid en kwaliteit optimaal gecombineerd worden. Vooral op het gebied van nieuwe techniek in bijvoorbeeld kastmateriaal blijft Schüller absoluut niet achter. Keukenkasten van Schüller zijn bijna altijd voorzien van een geruisloze loop en een zachte sluiting. 

Inspiratie opdoen

Als je graag vanuit huis inspiratie wilt opdoen over je nieuwe keuken, bekijk dan eens de inspiratiepagina. Op deze pagina vind je tientallen verschillende showroommodellen, waaronder van het merk Schüller. Je kunt hier filteren of je keukens of tegels zoekt, de stijl waarin je graag een keuken zou willen bekijken en het merk dat je het meeste aanspreekt.

Verschillende merken keukens bij Goedhart

Bij intermat ontwerpen we al jarenlang keukens in verschillende soorten, stijlen, maten en merken. Naast Schüller keukens hebben we nog veel meer vooraanstaande merken in onze collectie:

  • SieMatic: met een SieMatic keuken heb je een tijdloze en exclusieve keuken, in verschillende stijlen;
  • ATAG: dit merk is één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparatuur en apparatuur;
  • Nog veel meer!

Met dank aan ons grote assortiment en onze deskundigheid vind je zeker een keuken die bij jouw wensen past, uiteraard binnen jouw eigen budget.

Geïnteresseerd in Schüller?

Als je graag eens één van onze producten van dichtbij wilt bekijken, maak dan een afspraak met een adviseur. Onze adviseurs nemen de tijd die jij nodig hebt en ontwerpen samen met jou je droomkeuken. Na het ontwerpen van een keuken die volledig voldoet aan de eisen zal de keuken uiteraard ook geplaatst worden. Meer weten? Bel dan naar 0172 - 422 100 of stuur ons een email!

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#