Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Terug naar overzicht
  • Tegels samenstellen

Tegels samenstellen

Tegels samenstellen

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om de mooiste tegelvloeren samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van tegels en geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen en kleuren mogelijk. Voor elke ruimte is er een tegelontwerp op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Elk tegelontwerp op maat is mogelijk

Kom eerst op ontdekkingstocht bij Intermat en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie toonaangevende tegelmerken voordat je je tegelontwerp gaat samenstellen. Geen mens is hetzelfde, dus een ruimte met tegels ook niet. Bij Intermat vind je daarom uiteenlopende stijlen. 

Intermat heeft veel gerenommeerde merken in huis. Piet Boon, COEM, Venis, vtwonen, Douglas & Jones, Edimax, Kerlite, Marazzi, Metropol, Porcelaingres, Rako, Sicis glasmozaïek en vtwonen tegels. Nieuw en exclusief bij ons is de Bertram Beerbaum collectie! Ook hierin is de keuze zeer uitgebreid. Door de ideale combinatie van producten is elke oplossing mogelijk om tot de juiste samenstelling van jouw tegels te komen.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je om jouw tegelontwerp samen te stellen. 

Op zoek naar een oplossing op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom