Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Mosa Scenes
  • Mosa Scenes
  • Mosa Scenes
  • Mosa Scenes
  • Mosa Scenes
  • Mosa Scenes

Mosa Scenes

 

Mosa Scenes

Mosa Scenes is een stijlvolle en flexibele collectie waarmee moeiteloos fascinerende scènes gecreëerd kunnen worden. Het resultaat is een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee er op elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat. De tegels in deze flexibele en originele collectie zijn verkrijgbaar in acht kleurgroepen (in zowel warme als koele tinten) en in vier texturen per kleurgroep en zijn verkrijgbaar in het formaat van 15 x 15 centimeter.

‘Mosa Inspiration Center’ van Nederland

Wist u dat wij het ‘Mosa Inspiration Center’ van Nederland zijn? (MIC Mijdrecht) Een exclusief tegel-inspiratiecentrum voor consumenten. In onze showroom informeren wij u graag over de vele mogelijkheden van de toepassing van keramische Mosa-tegels. U vindt bij ons een uitgebreide Mosa-tegelcollectie voor wanden en vloeren. Inclusief een tegelbibliotheek waarin u zelf vloer- en wandtegels kunt combineren om tot de beste oplossing voor uw woning te komen. Onze verkopers helpen u graag en ook voor het aanbrengen van de tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Kom, ontdek en raak geïnspireerd!

Beleef de natuur

Maar er is nog veel meer nieuws in onze showroom. Hout, marmer, natuursteen en een natuurpatroon zorgen voor een natuurlijke beleving. Alles verwerkt in een keramische tegel. Haal de natuur in huis! Exclusieve en verrassende ontwerpen van de Spaanse tegelfabrikant Venis zijn nu te bewonderen in onze showroom.

Verder tonen wij ook een semi-greeploze keuken. De keukendeuren en laden zijn voorzien van een uitfrezing in het front, waardoor deze greeploos lijken. Dit geeft een moderne en strakke uitstraling aan de keuken. Deze keuken heeft een keramisch blad met betonlook. En is uitgerust met Siemens Studioline apparatuur.

Genoeg redenen dus om weer eens naar de showroom te komen!

Mosa Scenes op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom