JanJaap

Jan Jaap van der Neut

Je ergens welkom voelen. Dat vindt iedereen prettig. Zeker in deze tijd, waarin ons leven zich steeds meer op internet lijkt af te spelen. Je zou bijna vergeten hoe fijn het is om een middag in een winkel rond te lopen. Om te genieten van mooie dingen en je te laten inspireren door voorbeelden die je kunt zien en aanraken. 

Natuurlijk is ook Intermat volop online. Je vindt ons op Facebook en we hebben zelfs een nieuwe website. Maar keukens en badkamers écht beleven, dat doe je nog altijd in de showroom. Op je gemak, samen met een ervaren adviseur die de tijd voor je neemt en die jou stap voor stap meeneemt door een wondere wereld van vorm en techniek. Zodat je je eigen stijl ontdekt en de keuken of badkamer van je dromen kunt samenstellen. 

Ervoor zorgen dat mensen zich welkom voelen, zodat het kiezen van een keuken of badkamer een feest wordt. Daar gaan we bij Intermat helemaal voor. En in dat opzicht is er nog niets veranderd sinds we eind jaren zeventig onze deuren openden. We gaan samen met jou op ontdekkingstocht. Zo lang als jij nodig hebt. Beetje ouderwets? Helemaal goed wat ons betreft. Hoe dan ook, je bent welkom. Van harte welkom. Hopelijk tot snel.

JJ-medewerkerpagina

Bel mij

of maak een afspraak

Bel ons: 0297 - 233 533

intermezzo-40-fix.png

intermezzo-aanvragen

Bestel nu!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid