Mijn Stijlboek

  Voeg afbeeldingen die je op de website vindt, toe aan deze lijst om ze hier terug te zien.

  inloggen

  Of

  Maak een account aan

  Nog geen klant bij ons? Vraag een account aan en ontvang binnen 1 werkdag goedkeuring!

  stijlboek delen met adviseur? maak een afspraak!

  Jan Jaap v.d. Neut
  Jan Jaap v.d. NeutDirecteur

   kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
   Banner image
   tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

   2000 m2 showroom

   Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

   Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

   Uniek in Nederland

   Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

   Klanttevredenheid

   Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

   Verbouwtips

   Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

   Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

   Onderhoud en montage

   Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

   Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

   contact opnemen

    

   Oplevering

   De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

   Ontwerp en advies

   In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

   Van idee tot uitwerking

   Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

   Bezorgservice

   Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

   Terugbelservice

   Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

   Open Nieuwsbrief aanmelden

   intermat Mijdrecht

   Constructieweg 6
   3641 SB Mijdrecht

   0297 - 233 533

   openingstijden mijdrecht

   maandag  gesloten
   dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
   donderdag  koopavond18.00 - 20.00
   zaterdag10.00 - 16.00
   zondaggesloten

   Magazijn mijdrecht

   maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
   zaterdag en zondaggesloten
    

   Intermat Alphen a/d Rijn

   Hoorn 124
   2404 HJ Alphen aan den Rijn

   0172 - 422 100

   openingstijden alphen

   maandag  gesloten
   dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
   vrijdag koopavond18.00 - 20.00
   zaterdag10.00 - 17.00
   zondaggesloten


    

   volg ons

   • social-twitter
   GRATIS INTERMEZZO

   Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

   Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

   Campagne image
   aanvragen