Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Keukens samenstellen

Keukens samenstellen

Keukens samenstellen

Ga samen met onze deskundige mensen aan de slag om je eigen droomkeuken samen te stellen! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het samenstellen van je keuken en we geven je graag advies om tot het beste resultaat te komen. Daarbij zijn alle combinaties in materialen, kleuren en apparatuur mogelijk. Voor elke ruimte is een droomkeuken op maat samen te stellen, volgens jouw wensen en budget.

Elke samenstelling van jouw keuken is mogelijk

Kom eerst op ontdekkingstocht bij Intermat en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie van toonaangevende keukenmerken, voordat je je keuken gaat samenstellen. Geen mens is hetzelfde, dus een keuken ook niet. Bij Intermat vind je daarom uiteenlopende stijlen. 

Intermat heeft natuurlijk alle gerenommeerde merken apparatuur in huis. Miele, Gaggenau, Siemens, Atag, Pelgrim. Ook hierin is de keuze zeer uitgebreid. En hetzelfde geldt voor onze collectie werkbladen. Door de ideale combinatie van producten is elke oplossing mogelijk om tot de juiste samenstelling van jouw keuken te komen.

Kom ontdekken. Maak een afspraak.

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je om samen jouw keuken te ontwerpen.

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom