Terug naar overzicht
  • Siematic dealers

Siematic dealers

Ben je op zoek naar SieMatic dealers in Zuid-Holland? Kom dan eens langs bij intermat keukens, tegels en badkamers en ontdek welke keuken het beste bij jouw wensen en behoeften past.

siematic-dealers.jpg

Waarom intermat Keukens en tegels?

Als één van Zuid-Hollands grootste SieMatic dealers heeft intermat SieMatic keukens in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en voor verschillende budgetten. Om ervoor te zorgen dat wij voor iedereen een geschikte keuken kunnen samenstellen zullen onze adviseurs met je om tafel gaan, zodat jij je wensen en behoeften op papier kunt laten zetten!

MAAK EEN AFSPRAAK

Verschillende stijlen SieMatic keukens

Zoals eerder gezegd heeft intermat SieMatic keukens in verschillende stijlen. Onze stijlen:

  • Landelijk: de landelijke Siematic keukens zijn simpel, elegant en budgettair heel aantrekkelijk;
  • Modern: de moderne stijl past misschien wel het meeste bij Siematic. SieMatic is zijn geliefd om strakke contouren, de gedetailleerde afwerking en de hoge kwaliteit van de materialen die gebruikt worden;
  • Bekijk alle stijlen in onze digitale showroom!

Laat je inspireren en adviseren

Een keuken kopen doe je niet iedere dag, belangrijk is dus dat het in één keer goed gebeurt. Bij intermat proberen we onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing. Als je benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom! Als je graag eerst vanuit wat onderzoek doet, bekijk dan onze inspiratie pagina!

MAAK EEN AFSPRAAK

Vragen voor intermat?

Wij nemen alle tijd die jij nodig hebt en ontwerpen samen met jou je droomkeuken. Meer weten? Bel dan naar 0172 - 422 100 of stuur ons een email.

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.