Terug naar overzicht
  • SieMatic dealers Nederland

SieMatic dealers Nederland

Ben je op zoek naar SieMatic keuken dealers in Nederland? Dan ben je bij intermat keukens, tegels en badkamers aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan prachtige SieMatic keukens in diverse kleuren en stijlen. Het leuke aan deze keukens is dat je ze geheel zelf samen kunt stellen. Van de apparatuur, de handgrepen van de kastjes tot de een geheel eigen kleurencombinatie.

Intermats SieMatic keukens: voor ieder wat wils

De verschillende SieMatic opstellingen, hebben elk een eigen touch. Zo is de Puur-serie minimalistisch, tijdloos en elegant. De Urban-serie typeert zich door zijn flexibiliteit. En de klassieke-serie combineert elegantie én huiselijke gezelligheid. Kun je niet kiezen uit deze stijlen? Geen paniek. Je kunt ze zelfs met elkaar combineren. Kortom: voor ieder wat wils! 

MAAK EEN AFSPRAAK

Een keuken die bij je past

Het is belangrijk dat een keuken naar jouw smaak en leefstijl samengesteld wordt. Want het is niet alleen een plek waar je komt om te koken. Je wilt er ook samen zijn met je familie en vrienden, uitgebreide maaltijden bereiden, je favoriete recepten uitproberen of avonden lang tafelen.

siematic-dealers.jpg

Intermat is meer dan enkel een SieMatic dealer

Intermat is niet alleen een SieMatic dealer. We hebben ook tal van andere kwaliteitsmerken in ons assortiment. We hebben keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Wij hebben dan ook voor ieder budget en iedere wens een keuken.
Onze merken:

Kom beleven in onze showroom.

Goedhart Keukens en Tegels heeft een ruime showroom in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Hier staan al onze keukenmerken opgesteld. Je kunt er eindeloos doorheen wandelen en de keukens echt ervaren. Dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker.

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.