Terug naar overzicht
  • intermat: officiële Siematic dealer

intermat: officiële Siematic dealer

De kwaliteit van SieMatic

SieMatic maakt al hoge kwaliteit keukens sinds 1929. Een SieMatic keuken staat voor kwaliteit, ruimte en duurzaamheid in de keuken. SieMatic is er voor elk keukengebruik en voor iedere stijl en ziet de keuken als centrale plek van de woning. Een SieMatic keuken geeft een uniek design en biedt de laatste innovaties op het gebied van koken.

siematic-dealers.jpg

Waarom kies je voor een officiële Siematic dealer?

Intermat keukens, tegels en badkamers is een officiële SieMatic dealer. Dit betekent dat wij jarenlange ervaring hebben met het merk, garant staan voor de kwaliteit en een aantrekkelijke prijs bieden. Wij bieden een ruim assortiment van keukenapparatuur van SieMatic.

SieMatic voor jou?

Wil jij graag weten of SieMatic keukenapparatuur bij jou past? Maak dan een afspraak om een keukenontwerp met SieMatic apparatuur te laten maken door één van onze keukenspecialisten. Bij intermat vinden we het ontwerpen en plaatsen van kwalitatief goede keukens het belangrijkst, maar wij maken het jou ook graag gemakkelijk. Laat ons de "lasten" van de keuken op ons nemen! Zodat jij alleen de lusten ervaart.

Onze Siematic keukens alvast bekijken?

Als je graag eens een SieMatic keuken wilt bekijken, kun je altijd langskomen in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Daarnaast kun je ook alvast onze inspiratiepagina bekijken. 

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.