Terug naar overzicht
  • SieMatic SLX
  • SieMatic SLX
  • SieMatic SLX

SieMatic SLX

Kun je licht aanraken?

Met de SLX definitief. Dankzij het bijzondere verlichtingsconcept en het moderne design, verheft de SLX buitengewone architectuur tot een kunstvorm en genereert een unieke sfeer. Licht wordt tastbaar.

Met een nieuw ontwikkelde greepuitsparing, kan bij het design helemaal worden afgezien van handgrepen. Greeploos design wordt opnieuw gedefinieerd. De perfecte hoeken, de aangename structuren en de fijne materialen een ongekende haptiek bieden. Dit is materiaalesthetiek in optima forma.  Het marmeren keramiekblok van de SLX heeft een indrukwekkende presentie. Doordat de greepervaring is verlicht en gemoderniseerd is verandert dit design in een lichte, ademende sculptuur. De SLX creëert ruimten in ons leven.

siematic_product_detail_page_slx.jpg

siematic_product_detail_page_xls_6.jpg

siematic_product_detail_age_2.png

SieMatic SLX op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.