Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
Terug naar overzicht
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure

SieMatic SLX Pure

Als uitvinder van de greeploze keuken stonden we voor een uitdagende opgave: kunnen we een icoon nog verbeteren? Zo ontstond een hommage aan een designfilosofie: greeploosheid, opnieuw gedefinieerd. Eenvoud, verder doordacht. Tijdloosheid, hedendaags geïnterpreteerd.

Vastpakken wordt een nieuwe belevenis.

Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX PURE wordt vastpakken een esthetische aangelegenheid. In het middelpunt staat de compleet opnieuw ontwikkelde greepuitsparing die samen met de ranke maatvoering van slechts 6,5 mm het nieuwe ontwerp definieert. De perfecte hoek, de aangenaam aanvoelende structuur van de greepuitsparingen en de eersterangs materialen geven een nieuwe betekenis aan het begrip tactiliteit. En dat maakt deze keuken tot een absolute blikvanger.

Baanbrekend lijnenspel.

Het led-licht is individueel regelbaar qua lichttemperatuur en – sterkte en oefent zo directe invloed uit op de sfeer van de ruimte – en daarmee op uw stemming.

siematic-pure-slx-017-1.jpg

Vrijheid met karakter.

Door de velle doorzichtige oppervlakken krijgt dat wat zichtbaar is, extra nadruk. Zoals de ranke metalen lijsten met verzonken greep in geanodiseerd goldbronce en de harmonieus passende glasplaten in parsol bronce hierboven.

csm_siematic-pure-slx-designdetail.jpg

 

Vormgeving wordt gewichtloos.

De ongelooflijke lichtheid die het design van de nieuwe SieMatic SLX PURE zo kenmerkt, komt op een bijzondere manier tot uitdrukking in de luxueuze glazen vitrines met hun visueel zwevende, aan de achterwand bevestigde, schappen. Keuken en woonkamer versmelten dankzij de transparante deuren en zijpanelen en de variabel indeelbare glazen schappen. Met de ranke aluminium lijsten in geanodiseerd matzwart, goldbronce of roestvrij staal, én de subtiel gebruikte lichtelementen, is dit een sieraad in de ruimte.

Harmonieus contrast.

De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal accenten zetten. Samen met een donkere kleurstelling komen ze in het bijzonder tot hun recht: zoals bij de hier getoonde fineersoort in matlak grafietgrijs, de greepuitsparingen in geanodiseerd goldbronce en het werkblad van ceramic storm negro.

siematic-pure-slx-interior-lade.jpg

Opbergruimte die verbaast.

De uitmuntende afwerking van de zwevende laden is niet alleen visueel een feest. Geopend laten ze hun uitgekiende mogelijkheden zien. Klein keukengerei vindt er net zo goed zijn plaats als chic tafelzilver. Want samen met de SieMatic interieursystemen in hout of aluminium maken ze indruk – zoals alle keuken- en bestekladen in de nieuwe SieMatic SLX PURE – met een buitengewone indelingsvrijheid.

siematic-pure-slx-interior-lade2.jpg

SieMatic SLX Pure op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom