Terug naar overzicht
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure
  • SieMatic SLX Pure

SieMatic SLX Pure

​​​HET NIEUWE GREEPLOZE DESIGN VAN SIEMATIC

In 1960 ontketende SieMatic een revolutie in het interieur: de greeploze keuken. Het minimalistische ontwerp was onmiddellijk een groot succes en werd door alle keukenmakers gekopieerd. Langzamerhand groeit de greeploze keuken zelfs uit tot de designstandaard. Maar zijn anno 2020 alle technische en esthetische uitdagingen onder de knie? Het antwoord komt van de uitvinders zelf: SieMatic.

In het middelpunt van het nieuw ontwikkelde SieMatic design staat de volledig verzonken greep. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft, vakmanschap en de beste materialen. De ranke proporties, die vooral in het zwevende werkblad, de greepuitsparingen en de ranke contouren van de gebruikte materiaaldikte van 6,5 millimeter tot uitdrukking komen, kenmerken de unieke designfilosofie.

Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen bepalend is voor SieMatic, maar voor een hele generatie keukens. Maak kennis met: de SieMatic SLX PURE.

EXCLUSIEF BIJ INTERMAT:  SIEMATIC PURE SLX

product-header_siematic-slx_pure_1.jpgproduct-header_siematic-slx_pure_2.jpgproduct-header_siematic-slx_pure_3.jpgproduct-header_siematic-slx_pure_4.jpg

 

 

SieMatic SLX Pure op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.