Terug naar overzicht
  • Schüller keukens van kwaliteit

Schüller keukens van kwaliteit

Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken van Schüller? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn één van Nederland's officiële dealers van het Duitse keukenmerk Schüller. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Schüller keukens: meer dan alleen een keuken.

In de keuken wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar ook geleefd. Daarom is een keuken meer dan alleen een keuken. Het is het centrum van het huis. Daarom stijgen ook de eisen die de gebruikers aan de uitrusting van een keuken stellen. Niet alleen aan de uitstraling en de apparatuur, maar ook de technische mogelijkheden zijn tegenwoordig van belang. Want we willen onze mobiele telefoon op kunnen laten tijdens het koken, en ons tablet in de buurt hebben om een instructievideo te bekijken. Even snel onderweg en met de mobiele telefoon nakijken wat er in de koelkast ligt of de oven of kookplaat aansturen? Ook dat kan! Dat is de kwaliteit van Schüller. 

Mix en match

Samen met onze adviseurs zorg je ervoor dat jouw keuken optimaal wordt ingevuld. Niet alleen qua vormgeving maar ook qua functie. Bijvoorbeeld de combinatie van open elementen, gesloten kasten en hier en daar een kleuraccent maken van jouw keuken een echte comfortzone. 

Er is haast geen keuken die zo flexibel is en zo veel mogelijkheden heeft. Schüller keukens kun je aanpassen aan de ruimte en jouw lichaamslengte. 

Kies jouw kleur

Houd je van kleur? Dan mag je kiezen! Schüller's kwaliteitskeukens zijn er in welliefst 26 verschillende satijnlakkleuren. Of je nou een accentkleur op de kasten, fronten, zijwanden of plinten wilt, het kan allemaal!

De voordelen van Schüller's kwaliteitskeukens

  • Ergonomisch verantwoord dankzij variabele hoogten. 
  • Diverse aanrechtbladen in verschillende dikten, randen, structuren en decoren.
  • Kies jouw eigen front-, werkblad- en nisbekleding. Met of zonder spannende contrasten. Steen, glas of hout. Allerlei materiaal kan als wand- en nisbekleding dienst doen.
  • Schüller biedt een breed assortiment aan grepen en knoppen in edelstaal, chroom, nikkel, acryl of combinaties.
  • Uiteraard is een strakke greeploze keuken ook mogelijk.
  • De bijzondere elementen van de binnenuitvoering zetten de puntjes op de i. 

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.