Terug naar overzicht
  • Schüller keukens van kwaliteit

Schüller keukens van kwaliteit

Ben je op zoek naar een kwaliteitskeuken van Schüller? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn één van Nederland's officiële dealers van het Duitse keukenmerk Schüller. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Schüller keukens: meer dan alleen een keuken.

In de keuken wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar ook geleefd. Daarom is een keuken meer dan alleen een keuken. Het is het centrum van het huis. Daarom stijgen ook de eisen die de gebruikers aan de uitrusting van een keuken stellen. Niet alleen aan de uitstraling en de apparatuur, maar ook de technische mogelijkheden zijn tegenwoordig van belang. Want we willen onze mobiele telefoon op kunnen laten tijdens het koken, en ons tablet in de buurt hebben om een instructievideo te bekijken. Even snel onderweg en met de mobiele telefoon nakijken wat er in de koelkast ligt of de oven of kookplaat aansturen? Ook dat kan! Dat is de kwaliteit van Schüller. 

Mix en match

Samen met onze adviseurs zorg je ervoor dat jouw keuken optimaal wordt ingevuld. Niet alleen qua vormgeving maar ook qua functie. Bijvoorbeeld de combinatie van open elementen, gesloten kasten en hier en daar een kleuraccent maken van jouw keuken een echte comfortzone. 

Er is haast geen keuken die zo flexibel is en zo veel mogelijkheden heeft. Schüller keukens kun je aanpassen aan de ruimte en jouw lichaamslengte. 

Kies jouw kleur

Houd je van kleur? Dan mag je kiezen! Schüller's kwaliteitskeukens zijn er in welliefst 26 verschillende satijnlakkleuren. Of je nou een accentkleur op de kasten, fronten, zijwanden of plinten wilt, het kan allemaal!

De voordelen van Schüller's kwaliteitskeukens

  • Ergonomisch verantwoord dankzij variabele hoogten. 
  • Diverse aanrechtbladen in verschillende dikten, randen, structuren en decoren.
  • Kies jouw eigen front-, werkblad- en nisbekleding. Met of zonder spannende contrasten. Steen, glas of hout. Allerlei materiaal kan als wand- en nisbekleding dienst doen.
  • Schüller biedt een breed assortiment aan grepen en knoppen in edelstaal, chroom, nikkel, acryl of combinaties.
  • Uiteraard is een strakke greeploze keuken ook mogelijk.
  • De bijzondere elementen van de binnenuitvoering zetten de puntjes op de i. 

Schüller keukens van kwaliteit op maat? Maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen