Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Schüller keuken

Schüller keuken

Ben je op zoek naar een tijdloze en moderne Schüller keuken in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij intermat aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan keukens en kunnen wij de keuken samenstellen die jij al zo lang zoekt. 

schuller-keuken

Een Schüller keuken bij intermat

Een keuken van hoge kwaliteit, zonder het design uit het oog te verliezen, bij Schüller kan het. Daarnaast is een Schüller keuken duurzaam en deels gemaakt van gerecycled materiaal. Aanrechtbladen die geplaatst worden op je eigen kookeiland om een ruimte te creëren waarin je je direct thuis voelt. Bij een Schüller keuken staat het gemak en simpliciteit van een functionele keuken altijd centraal. 

Wil je weten hoe een Schüller keuken eruit ziet?

Als je vanuit je eigen huis wilt weten hoe een Schüller keuken eruit kun je onze inspiratie pagina bekijken. Om specifiek op het merk Schüller te zoeken kun je rechtsboven op de pagina de zoekfunctie hierop richten.

Stel je vraag over jouw Schuller keuken!

Je kunt ons terwijl wij open zijn altijd bereiken op ons telefoonnummer: 0172-422 100 of via e-mailadres alphen@intermat.nl. Wil je weten wanneer wij geopend zijn? Klik dan hier.

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom