Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Kwaliteitskeukens bij intermat

Kwaliteitskeukens bij intermat

Bij intermat ontwerpen we al jarenlang keukens in verschillende soorten, stijlen, en merken. De kwaliteit van zowel producent als leverancier staat bij ons centraal. Een passende leefwereld zonder kwaliteit geeft tenslotte slechts plezier van korte duur. Met dank aan ons grote assortiment en onze deskundigheid vind je zeker een keuken die bij jouw wensen en budget past. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Merken van kwaliteit keukens

Intermat levert jou het beste. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij jou alleen de beste merken die voldoen aan de hedendaagse eisen en gemakken. Wij leveren onder andere:

Schüller

Keukens van Schüller zijn keukens waarbij duurzaamheid en kwaliteit optimaal gecombineerd worden met nieuwe technieken. 

Siematic

Met een SieMatic keuken heb je een tijdloze en exclusieve keuken, in verschillende stijlen. Siematic keukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een luxe uitstraling

siematic-pure1.png

Next125

Naast het moderne design is een Next125 keuken volledig gericht op functionaliteit. De strakke uitstraling en duurzame oorsprong maken het compleet.

Keller

Keller keukens zijn keukens uit het hoogsegment en komen in diverse stijlen. Het puur Nederlandse merk is helemaal ingericht op de behoefte van de consument en is naar eigen smaak in te richten.

Professioneel keukenadvies

Door jarenlange ervaring, heeft intermat zich niet alleen kunnen ontwikkelen in producten, maar ook in adviezen op maat. Professionele en goed opgeleide adviseurs helpen je bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van materialen, afwerkingen en wensen. Wat voor keukengebruiker je ook bent en hoe basic of uitgebreid je je nieuwe keuken ook wilt hebben. 

De beste indruk dankzij een 3D impressie

Om onze klanten van een zo goed mogelijk advies te voorzien blijven we ons bij Goedhart voortdurend ontwikkelen. Zo kunnen we jou na het samenstellen van jouw ideale keukenontwerp een 3D-impressie laten zien zodat je een goed beel dkrijgt van je nieuwe keuken en of deze aansluit bij wat je zoekt. Als dat niet het geval kunnen we heel makkelijk wijzigingen aanbrengen, net zolang totdat de keuken perfect is.

Ga jij ook voor een kwaliteit keuken?

Kom beleven. Maak een afspraak, dan reserveren we vooraf alle tijd voor je. 

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#