Terug naar overzicht
  • NEFF Kookplaat

NEFF Kookplaat

Een fantastische maaltijd heeft alles te maken met de ingrediënten. En dat is ook zo bij het koken en kiezen van de juiste kookplaat. Wil je snelheid en flexibiliteit? Dan kies je misschien voor een inductiekookplaat. Kook je graag op gas? Dan is een van onze innovatieve gaskookplaten iets voor jou. Kan je geen keuze maken? Dan is de Domino-serie wellicht de beste keuze, omdat hier de bovenstaande soorten worden gecombineerd.

Voor iedere vorm van passie - onze keramische kookplaten.

Door het frameloze ontwerp passen onze keramische kookplaten uitstekend in iedere keuken. En een hele reeks opties met tot wel 17 standen maken het voorbereiden van het volgende feestmaal zo gemakkelijk als wat. Omdat koken alles te maken heeft met creativiteit en individuele smaak, kunnen onze kookzones dienen voor potten en pannen in alle vormen en maten. Nog beter, onze verbeterde touchcontrol biedt volledige flexibiliteit bij kok

Geniale vlammen - onze gaskookplaten

Voor sommige koks is er niets te vergelijken met het bereiden van maaltijden op vlammen, het wordt niet voor niks 'het heilige vuur' genoemd. Ons assortiment gaskookplaten biedt je het gereedschap dat je nodig hebt, of je nu wilt roerbakken of sudderen. FlameSelect® biedt de charme van een gaskookplaat met het bedieningsgemak van een inductiekookplaat, zodat het koken zelfs eenvoudiger wordt. Door de vele beschikbare formaten zijn onze kookplaten geschikt voor bijna iedere maat pan. Hou je van Aziatisch? Met de duo wokbrander heb je altijd de keuze uit twee ringen - hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste vlam voor je gerecht.

Snel en flexibel - onze inductiekookplaten

Probeer je graag nieuwe recepten en smaken? Met ons assortiment inductiekookplaten kun je helemaal opgaan in je kookbeleving. Op onze FlexInductie kookplaten kun je de pannen vrij over de kookplaat bewegen. De pannen worden automatisch herkend en er wordt alleen warmte opgewekt waar het nodig is: in de bodem van de pan. Maar onze kookplaten bieden meer om je naar een smakelijk resultaat te begeleiden. Neem bijvoorbeeld de afneembare TwistPadFire® bediening. De bedieningsknop kan worden verwijderd om de kookplaat te reinigen of te voorkomen dat kinderen de plaat kunnen inschakelen.

Koken op maat - onze Domino kookplaten

Wij weten dat bij het koken één optie geen optie is. Wil je het traditionele gevoel van een gaskookplaat maar ook een luxe Teppan Yaki plaat? Of een inductiekookplaat, maar wel een krachtige wokbrander op gas? Bij het assortiment Domino kookplaten kun je alle kookmethoden in je werkblad combineren. Domino is onze kookplaat op maat, waar je precies krijgt wat je voor het koken van je maaltijden op het oog had. Flexinductie, gas, wokken, teppanyaki, barbecue grill, frituren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

NEFF Kookplaat op maat? Maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond 18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond 18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen