Terug naar overzicht
  • ETNA

ETNA bij intermat

ETNA is een kwalitatief en betaalbaar keukenmerk van eigen bodem. Al meer dan 160 jaar levert ETNA een divers aanbod aan vrijstaande- en inbouwapparaten, zoals kookplaten, fornuizen, magnetrons, afzuigkappen en vaatwassers. 

ETNA leefkeukens

De keuken is steeds vaker de centrale leefruimte in huis. Het is niet meer alleen de plek waar eten wordt bereid, maar ook een plek om te leven. Het is een plek waar je je gasten kunt ontvangen en onder het genot van een glaasje wijn het eten bereidt. 

Het belangrijkste van een leefkeuken is dat je in deze ruimte alles hebt wat je nodig hebt. Waar jouw droomkeuken uit bestaat hangt allemaal af van het type kok dat je bent. Herken je jezelf in één van de onderstaande types? Dan vind je jouw droomkeuken zeker onder de ETNA keukens! Kom nu zelf een ETNA keuken beleven in onze showroom! 

Wat voor kok ben jij?

Bakkoning(in)

Staan jouw vrienden al op het punt om je op te geven voor "Heel Holland Bakt?". Dan is een geweldige bakoven uit onze ETNA keukenselectie echt iets voor jou. Een fijne koffiemachine erbij en genieten maar!

Topchef in de dop

Een ingewikkeld recept? Geen probleem! Jij houdt wel van een uitdaging. Wij adviseren je dan ook om je keuken op jouw hobby af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerde wokbrander, een combi-stoomoven en twee tot vier kookzones. 

Gezelligheidsdier

In jouw keuken draait het om gezelligheid. Een lekkere grote tafel waar veel mensen aan kunnen schuiven om gezellig te kletsen en te genieten. Om dit optimaal te kunnen doen is het dan ook belangrijk dat je vooral weinig werk hebt na afloop zodat je alle tijd hebt voor je gasten. Een extra grote vaatwasser en een dubbeloven is dan ook echt iets voor jou.

ETNA keukens: voor iedereen wat wils

Etna biedt een complete productlijn in inbouw- en vrijstaande keukenapparatuur voor keukens in zwart en rvs. Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Er zijn diverse inbouwtechnieken en maatvoeringen waardoor kiezen lastig kan zijn. Wij helpen je graag om een keuze te maken. 

Kom onze ETNA keukens bekijken in onze showroom

Wil je onze ETNA keukens komen bekijken? Kom eens langs bij onze showroom in Mijdrecht. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via receptie@intermat.nl of 0297 - 233 533.

kom ontdekken

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Maak een afspraak. Dan reserveren we alle tijd voor je.

maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond 18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond 18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen