Terug naar overzicht
  • Zelf jullie keuken samenstellen bij intermat

Zelf jullie keuken samenstellen bij intermat

Een 3D-impressie van jouw droomkeuken

Om onze klanten van een zo goed mogelijk advies te voorzien blijven we ons bij intermat voortdurend ontwikkelen. Naast betere producten proberen we ook steeds beter in te spelen op individuele wensen van de klant om zo meer te kunnen realiseren. De kracht van intermat ligt dan ook in het vertalen van een lijstje met wensen en behoeften naar een droomkeuken. Nadat we samen een keuken samengesteld hebben krijg je een 3D-impressie. Zo kom je er snel genoeg achter of dit aansluit bij hetgeen dat je zoekt. Als dat niet het geval kunnen we heel makkelijk wijzigingen aanbrengen, net zolang totdat de keuken perfect is.

keuken-samenstellen.jpg

Oplevering, onderhoud en montage 

Nadat jouw droomkeuken is samengesteld wordt de keuken natuurlijk vakkundig geïnstalleerd door onze zeer ervaren monteurs. Naast de tot in de puntjes verzorgde oplevering proberen wij ook na aankoop onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kun je na aankoop van je keuken altijd bij ons terecht met vragen over onderhoud van je keuken.

Merken keukens bij intermat

Dankzij ons ruime aanbod van merken van vooraanstaande merken kunnen we onze klanten al jaren voorzien van de keuken die zij zoeken. Een aantal van onze merken:

Maak een afspraak met een expert

Als je eens om tafel wilt met een expert van keukens die alle tijd voor jou neemt, maak dan een afspraak! Als je nog vragen hebt kun je ons ook bereiken op telefoonnummer 0297 - 233 533 of door ons een e-mail te sturen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Zelf jullie keuken samenstellen bij intermat op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.