Terug naar overzicht
  • Een keuken op maat bij intermat

Een keuken op maat bij intermat

Bij intermat zijn we van mening dat er voor iedereen een keuken op maat te maken is. Iedere dag zitten wij om tafel met mensen waarvan de wensen en behoeften van elkaar verschillen. Ondanks dat krijgen we het bijna altijd voor elkaar om een keuken samen te stellen die aan alle verwachtingen voldoet.

MAAK EEN AFSPRAAK

Een keuken op maat van intermat- jouw stijl en jouw budget

De meeste mensen die op zoek zijn naar een maatkeuken weten eigenlijk niet precies wat ze zoeken. Die mensen adviseren wij om in gesprek te gaan met een expert die hun wensen en behoeften op papier kan zetten. De expert weet precies hoe hij jouw interesses, stijl, kleuren en maten om moet zetten in een keuken die ook nog eens aan de budgeteisen voldoet. Daarbij met ons ruime aanbod aan keukenmerken is er voor ieder wat wils! Merken als KellerNext125 en Schüller zitten al jaren in ons assortiment. 

keuken-op-maat.jpg

Een voorbeeld van jouw eigen keuken

Vaak genoeg horen wij van mensen dat zij eerder een keuken hebben gekocht die niet volledig afgestemd was op hun bouwkundige eisen, waardoor zij voor (financiële) verrassingen kwamen te staan. Dit is natuurlijk iets dat niemand wil en daarom voorkomen we dit met behulp van ons fotoprogramma. Zodra het ontwerp van je keuken op maat klaar is, dan kun je direct een fotorealistische impressie bekijken. Op dat moment kun je meteen zien of dit ontwerp bij je past en anders passen we het ontwerp natuurlijk aan!

Vragen over jouw ideale keuken op maat?

Als je graag meer wilt weten over onze verschillende keukens, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! Je kunt ons natuurlijk ook eerst even bellen op 0297 - 233 533 of een e-mail sturen.

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.