Terug naar overzicht
  • Creëer jouw eigen keukenontwerp

Creëer jouw eigen keukenontwerp

Altijd al je eigen keuken willen ontwerpen? Bij intermat ontwerp je nu zelf een realistische weergave van jouw ideale keuken.

keuken_creeeren-1.png

Creëer bij ons je eigen kartonnen keuken!

Nieuw in onze showroom: realistische keukenmodules voor een perfecte visualisatie van je nieuwe keuken. Creëer je eigen keuken met kartonnen modules voorzien van een fotorealistische print.

Bekijk onderstaande video van Cubiqs om te zien hoe het werkt!

Schuiven en proberen

De kartonnen keuken bestaat uit diverse losse 30/60/90 kasten, onderkasten met een aanrechtblad en plint, hoge kasten voor apparatuur, een afzuigkap en apparatuur; net als een echte keuken. Hiermee kun je rustig schuiven en indelen en zo de ideale keuken ontwerpen.

kartonnenkeuken1-1.png    kartonnenkeuken2-1.png

Wordt het een hoekkeuken een met een eiland of toch een rechte? Met de diverse modules maakt u de opstelling die u wenst. Zo kun je je nieuwe keuken vanaf tekening in het echt alvast uitproberen.

Zelf jouw keuken indelen?

Maak een keuze uit de verschillende kastformaten en apparatuur en creëer elke gewenste opstelling! Kom langs in de showroom of maak een afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Creëer jouw eigen keukenontwerp op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.