Terug naar overzicht
  • Je eigen keuken ontwerpen bij intermat

Je eigen keuken ontwerpen bij intermat

Bij intermat weten we dat iedereen andere wensen en behoeften heeft, daarom gaan we graag met je om tafel om samen jouw droomkeuken te ontwerpen. Met behulp van ons 3D-tekenprogramma zetten wij elke keuken in elkaar en zie je direct hoe de keuken er in jouw huis uit gaat zien. Naar aanleiding van deze tekening kunnen de laatste wijzigingen doorgevoerd worden.

ontwerp-je-eigen-keuken.jpg

Merken keukens bij intermat

In onze showroom tonen wij een ruim assortiment aan kwaliteitskeukens, voor ieder budget. Wij hebben onder andere in ons assortiment:

  • Keller: keukens van Keller zijn allemaal voorzien van de meest moderne apparatuur;
  • Siemens: een keuken met Siemens apparatuur is naast zeer gebruiksvriendelijk ook een lust voor het oog. Siemens verlegt continu de grenzen van de technische mogelijkheden om jouw leven gemakkelijker te maken;
  • Nog veel meer merken!

Inspiratie opdoen bij intermat

Houd je van moderne keukens of trekt de nostalgie van een klassieke keuken je meer aan? Als je net een beetje begonnen bent met je zoektocht naar een keuken en je wilt graag nog wat onderzoek doen, loop dan eens door onze virtuele showroom of onze showroom in Alphen aan de Rijn. Zo kom je er snel genoeg achter welke stijlen en merken het beste bij jou passen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Je eigen keuken ontwerpen bij intermat op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.