Terug naar overzicht
  • Complete keuken kopen: van Advies tot Zorgvuldige montage

Complete keuken kopen: van Advies tot Zorgvuldige montage

Een complete keuken kopen en van A tot Z deskundig begeleid worden door ervaren keukenadviseurs? Dat is de standaard bij Goedhart Keukens en Tegels. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe wij werken

1. Jouw wensen in kaart

Tijdens jouw bezoek aan onze showroom gaan we met je in gesprek over je wensen en voorkeuren. Deze zijn bij iedereen weer anders. Net als ieder huis en iedere stijl anders is. Daarom hebben wij een dusdanig breed assortiment van kwaliteitskeukens voor verschillende budgetten samengesteld, zodat er altijd voor ieder wat wils tussen zit.  

Wij bieden hoogwaardige merken als SieMatic, Keller, Next125 en Schüller. Je keuken kan worden ingevuld met gerenommeerde apparatuur, van merken als Pelgrim, Miele en Siemens. 

2. Keukens testen

Wanneer de adviseur een goed beeld van jouw ideale keuken heeft komt het leukste deel. Het bekijken en testen van de verschillende keukens. Een echte ontdekkingstocht waarin je ervaart hoe de keuken straks in jouw huis zal zijn. Samen bekijken jullie de verschillende merken, apparaten en opties die er allemaal zijn op het gebied van de uitstraling. Kortom: ga uitgebreid oriënteren en laat je inspireren.

keuken-samenstellen.jpg

3. 3D-ontwerp

Met uiterste zorg gaat onze adviseur aan de slag met het ontwerpen van jouw droomkeuken. Zodra het ontwerp van de complete keuken klaar is kun je direct een fotorealistische impressie bekijken. Zo kun je meteen zien of dit ontwerp bij je past en overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Als het nodig is passen we het ontwerp natuurlijk aan! 

4. Keuken plaatsen

Nadat het ontwerp tot in de kleinste details is uitgewerkt, wordt de compleet op maat gemaakte keuken geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Kwaliteit staat voorop. En dat blijft zo. Ook jaren na aankoop en plaatsing van je keuken.

Een complete keuken kopen doe je niet iedere dag

Je wilt je dan ook eerst rustig laten adviseren. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Daar vertellen we je graag meer over onze verschillende keukenmerken en apparatuur. Maak een afspraak met één van onze adviseurs! Dan reserveren we alle tijd voor je om eens rustig jouw wensen en onze mogelijkheden door te nemen.

MAAK EEN AFSPRAAK

op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.