Terug naar overzicht badkamers

Grohe

Grohe Innovaties 2019
Grohe

Water. Intelligence. Enjoyment.

Beste klanten,

Als toonaangevend wereldwijd merk voor complete badkameroplossingen en keukenkranen biedt GROHE je “Pure Freude an Wasser”, ongeëvenaard waterplezier. Het is onze missie om water, intelligente oplossingen en plezier samen te brengen. “Water. Intelligence. Enjoyment.” is het motto van GROHE bij het ontwikkelen van hoogwaardige, slimme en duurzame oplossingen met designs die verder gaan dan vorm en functie.

GROHE streeft daarbij naar de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Innovatie, design en ontwikkeling zijn nauw op elkaar afgestemd en in Duitsland verankerd als een geïntegreerd proces. Daarom dragen de producten van GROHE het kwaliteitskeurmerk “Made in Germany”. Het succes van GROHE wordt bevestigd door de meer dan 300 designen innovatieprijzen en diverse topposities in de German Sustainability Award in de afgelopen 10 jaar. GROHE staat ook op de gerenommeerde Fortune®-ranglijst van top 50-bedrijven die “de wereld gaan veranderen”.

Tegen deze achtergrond ontwikkelt GROHE perfecte sanitaire oplossingen waarbij we met name rekening houden met veranderende behoeften. De badkamer bijvoorbeeld, ooit enkel bedoeld voor hygiëne en privacy, is tegenwoordig een nieuwe leefruimte. Naarmate de betekenis van de badkamer in de woning verandert, neemt ook de vraag toe naar een design dat in overeenstemming is met individuele concepten. GROHE heeft als doel je in staat te stellen je eigen omgeving voor wellness te creëren.

Om je keuzevrijheid te geven, hebben we de GROHE Colors-collectie gecreëerd. Deze collectie bestaat uit tien kleuren en is beschikbaar in een glanzende of geborstelde afwerking. Daarnaast lanceerden we drie minimalistische keramische lijnen, die de PerfectMatch in vorm en functie bieden voor GROHE-badkamerproducten en meer. En als het gaat om het hart van het huis, staat GROHE bovenaan als keukensysteemmerk en zijn wij een one-stop-shop voor perfecte combinaties: ons productassortiment omvat een breed scala aan keukenkranen, watersystemen en keukenspoelbakken.

Ik nodig je van harte uit nog meer inspiratie te vinden in de volgende pagina's.

Met vriendelijke groet, Michael Rauterkus

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.