Terug naar badkamers

Grohe

Grohe Innovaties 2019
Grohe

Water. Intelligence. Enjoyment.

Beste klanten,

Als toonaangevend wereldwijd merk voor complete badkameroplossingen en keukenkranen biedt GROHE je “Pure Freude an Wasser”, ongeëvenaard waterplezier. Het is onze missie om water, intelligente oplossingen en plezier samen te brengen. “Water. Intelligence. Enjoyment.” is het motto van GROHE bij het ontwikkelen van hoogwaardige, slimme en duurzame oplossingen met designs die verder gaan dan vorm en functie.

GROHE streeft daarbij naar de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Innovatie, design en ontwikkeling zijn nauw op elkaar afgestemd en in Duitsland verankerd als een geïntegreerd proces. Daarom dragen de producten van GROHE het kwaliteitskeurmerk “Made in Germany”. Het succes van GROHE wordt bevestigd door de meer dan 300 designen innovatieprijzen en diverse topposities in de German Sustainability Award in de afgelopen 10 jaar. GROHE staat ook op de gerenommeerde Fortune®-ranglijst van top 50-bedrijven die “de wereld gaan veranderen”.

Tegen deze achtergrond ontwikkelt GROHE perfecte sanitaire oplossingen waarbij we met name rekening houden met veranderende behoeften. De badkamer bijvoorbeeld, ooit enkel bedoeld voor hygiëne en privacy, is tegenwoordig een nieuwe leefruimte. Naarmate de betekenis van de badkamer in de woning verandert, neemt ook de vraag toe naar een design dat in overeenstemming is met individuele concepten. GROHE heeft als doel je in staat te stellen je eigen omgeving voor wellness te creëren.

Om je keuzevrijheid te geven, hebben we de GROHE Colors-collectie gecreëerd. Deze collectie bestaat uit tien kleuren en is beschikbaar in een glanzende of geborstelde afwerking. Daarnaast lanceerden we drie minimalistische keramische lijnen, die de PerfectMatch in vorm en functie bieden voor GROHE-badkamerproducten en meer. En als het gaat om het hart van het huis, staat GROHE bovenaan als keukensysteemmerk en zijn wij een one-stop-shop voor perfecte combinaties: ons productassortiment omvat een breed scala aan keukenkranen, watersystemen en keukenspoelbakken.

Ik nodig je van harte uit nog meer inspiratie te vinden in de volgende pagina's.

Met vriendelijke groet, Michael Rauterkus

kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

2000 m2 showroom

Met onze showroom van ruim 2000 vierkante meter, valt er uiteraard veel te ontdekken. De diverse leefwerelden zijn op logische wijze ingedeeld. Iedere leefwereld heeft zo zijn eigen sferen, geuren en kleuren. Iedere stijl is uniek. Voor ieder wat wils. 

Neem alvast een digitale rondleiding door onze showroom!

Uniek in Nederland

Wat maakt Intermat Mijdrecht nu zo uniek ten opzichte van alle andere showrooms in Nederland? Naast het enorme oppervlak van 2000 vierkante meter showroom, beschikt Intermat ook over het Mosa Experience Centre. Hier wordt de meest prachtige tegelcollectie tentoongesteld, welke u als bezoeker kunt ontdekken. Daarnaast heeft Intermat als 1 van de weinigen een Bulthaup Showroom. Deze schitterende b1 en b3 keukens zijn dan ook zo opgesteld dat je de keuken daadwerkelijk kunt ervaren. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk. Heb je opmerkingen, tips of andere ideeën voor of over Intermat? Laat ons dit weten via de contactpagina

Verbouwtips

Tijdens het verbouwen wil je uiteraard zo min mogelijk last hebben van de "rompslomp" er om heen. Intermat is dan ook de juiste aangewezen partner om verbouwers zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zul je de verbouwing niet als een vervelende, maar juist als een inspirerende ervaring beleven. Doordat Intermat met veel professionals werkt, verlopen nieuw -en verbouwprojecten soepel.

Uiteraard kun je zelf ook altijd de juiste maatregelen treffen om het bouwproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd hoe? Neem contact met ons op via 0297 - 233 533 of kijk op onze contactpagina.

Onderhoud en montage

Uiteraard gaan wij er van uit dat de montage op de juiste manier wordt uitgevoerd. Desondanks kan er wel eens wat voorvallen waarbij je de hulp van Intermat wilt inschakelen. En Intermat zou Intermat niet zijn, als zij daar niet de beste service in aanbiedt. Zelfs jaren na plaatsing van je keuken, badkamer of tegels staat Intermat voor u klaar om te ondersteunen waar nodig. 

Heb je vragen over je reeds opgeleverde keuken, badkamer of geplaatste tegels? Neem contact met ons op!

contact opnemen

 

Oplevering

De oplevering van uw keuken, badkamer of tegels wordt uiteraard tot in de puntjes verzorgd door Intermat. 

Ontwerp en advies

In de afgelopen jaren heeft Intermat zich veel ontwikkeld. Niet alleen in producten, maar ook in adviezen. Standaard oplossingen zijn er natuurlijk altijd. De kracht bij Intermat is juist dat er wordt geluisterd naar de individuele wensen. Deze wensen worden, samen met jou, vertaald naar een passend ontwerp. Welk in ieder interieur tot zijn recht komt.      

Van idee tot uitwerking

Voor zowel grote als kleine veranderingen in uw huis kunt u bij Intermat terecht. Advies in alle vormen en maten worden aangeboden. De medewerkers bij Intermat weten door jarenlange ervaring u het beste advies te geven, wat passend is bij jouw wensen. Aan de hand van onder andere moodboards, plattegronden, 3D-impressies en tekeningen worden jouw ideeën vormgegeven tot het definitieve ontwerp. En uiteraard biedt Intermat volledige ondersteuning bij de realisatie van jouw keuken, badkamer of het plaatsen van jouw tegels.

Bezorgservice

Intermat werkt met chauffeurs. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om je bestelde producten / ontwerpen te bezorgen! Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Terugbelservice

Wil je graag dat Intermat contact met je opneemt? Bij Intermat is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Intermat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hoe je dit kunt aanvragen? Ga naar de Terugbelservice pagina

Open Nieuwsbrief aanmelden

intermat Mijdrecht

Constructieweg 6
3641 SB Mijdrecht

0297 - 233 533

openingstijden mijdrecht

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
donderdag  koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondaggesloten

Magazijn mijdrecht

maandag - vrijdag  07.00 - 16.00
zaterdag en zondaggesloten
 

Intermat Alphen a/d Rijn

Hoorn 124
2404 HJ Alphen aan den Rijn

0172 - 422 100

openingstijden alphen

maandag  gesloten
dinsdag - vrijdag09.00 - 17.00
vrijdag koopavond18.00 - 20.00
zaterdag10.00 - 17.00
zondaggesloten


 

volg ons

  • social-twitter
GRATIS INTERMEZZO

Een interieur kies je maar een paar keer in je leven.

Vraag de gratis Intermezzo brochure aan en laat je inspireren!

Campagne image
aanvragen