Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Villeroy & Boch Squaro Infinity

Villeroy & Boch Squaro Infinity

Individuele vrijheid in vormgeving

Met Squaro Infinity presenteert Villeroy & Boch een innovatieve douchevloer van Quaryl® die exact op de millimeter nauwkeurig op maat kan worden gemaakt. De douchevloer kan zelfs aan hoeken, zuilen en vooruitspringende gedeeltes worden aangepast en biedt hiermee talloze mogelijkheden bij de badkamervormgeving. Een groot aantal standaardformaten, aantrekkelijke matkleuren en de perfecte aanpasbaarheid bieden vrijwel onbegrensde vormgevingsmogelijkheden voor individuele wensen. Ook het ultravlakke design met de verzonken geïntegreerde afvoer zet de hoogste maatstaven en is bekroond met de gerenommeerde iF Design Award 2016.

Minimalistisch design voor maximale esthetiek

De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: exacte randen en een ultravlakke, randloze vormgeving vormen een echt design-hoogtepunt in uw badkamer. Om de hoogwaardige indruk te completeren, is de kleur van de geïntegreerde afvoer aan de douchevloer aangepast en van een fraaie chroomlijst voorzien. De innovatieve douchevloer is in vijf exclusieve matkleuren te verkrijgen, Anthracite, Crème, Grey, Brown en Edelweiss. Zo kan de Squaro Infinity met zoveel mogelijk tegeldesigns worden gecombineerd. Of de douchevloer nu vlak wordt ingebouwd, op de tegels of op een sokkel wordt geïnstalleerd - de Squaro Infinity douchevloer overtuigt in elke badkamer.

Buitengewone douche-ervaring dankzij Quaryl®

Squaro Infinity verenigt alles wat het innovatieve materiaal Quaryl® van Villeroy & Boch mogelijk maakt. Zo is een bijzonder robuste en hygiënische douchevloer ontstaan. Het poriënvrije oppervlak is eenvoudig te reinigen en voelt aangenaam warm aan. Dankzij de hoogste antislipklasse C biedt Squaro Infinity bovendien ook optimale veiligheid voor een perfecte douche-ervaring.

Individueel. Veelzijdig. Op maat gemaakt.

Profiteer nu van de unieke flexibiliteit van onze nieuwe, op maat gemaakte Infinity douchevloeren van Quaryl® en keramiek. De hoogwaardige douchevloeren zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar en kunnen bovendien individueel en op maat aan vrijwel elke ruimtelijke situatie worden aangepast. Ontwerp met Infinity uniforme bodemoppervlakken die er perfect uitzien. Dankzij drie verschillende inbouwvarianten, aantrekkelijke kleuren en decors, afgestemd op de tegeldecors van Villeroy & Boch, passen de douchevloeren harmonieus in vrijwel elke badkamer.

 

Villeroy & Boch Squaro Infinity op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom