Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Villeroy & Boch Squaro Edge 12

Villeroy & Boch Squaro Edge 12

Pure esthetiek, die voldoet aan de hoogste eisen

Squaro Edge 12 brengt badkamercomfort en de hoogste eisen samen tot volmaakte esthetiek. Deze unieke collectie overtuigt met een buitengewone randvorm, met een slechts 12 mm smalle badrand. Het bad is door de binnendiepte van 45 cm uiterst waterbesparend, heeft een geïntegreerd afvoer- en overloopgarnituur en is in de gangbare maten ook als inbouwvariant verkrijgbaar. Naar keuze is een mantel in de kleuren wit of Graphite Noir verkrijgbaar.

Nieuwe serie kleuren voor optimale individualiteit

Kleuren roepen emoties op, zorgen voor sfeer en geven de badkamer iets persoonlijks. Squaro Edge 12, met een unieke serie kleuren, wordt hiermee een individueel highlight in de badkamer. Geïnspireerd door het kleurenspel van de seizoenen in Parijs ontwikkelde ontwerpster Gesa Hansen een fascinerend nieuw kleurconcept. Meer dan 200 harmonische mantelkleuren zorgen voor een volledig nieuw spectrum aan ontwerpmogelijkheden en bieden de badkamer een bijzonder individuele, volmaakte schoonheid

Quaryl voor een buitengewone badervaring

Dankzij het exclusief door Villeroy & Boch ontwikkelde materiaal Quaryl wordt met de collectie Squaro Edge 12 een bijzondere vormgeving van het bad mogelijk. De unieke en nauwkeurige afwerking zorgt voor perfecte vormen, die niet alleen esthetisch, maar ook functioneel overtuigen. Het solide en robuuste materiaal zorgt voor schoon maar ook veilig baden, omdat het oppervlak vuilafstotend is en uitglijden voorkomt. Het materiaal Quaryl is zeer huidvriendelijk en neemt snel de warmte van het water aan.

Winnaar Interior Innovation Award 2014

Squaro Edge 12 overtuigt door innovatieve designoplossingen en werd daarvoor bekroond met de Interior Innovation Award 2014. De Interior Innovation Award is een prijs voor innovatieve topprestaties in alle productgroepen van de interieursector en geldt tegenwoordig wereldwijd als een van de meest gerenommeerde designprijzen in deze branche.

 

Villeroy & Boch Squaro Edge 12 op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom