Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Villeroy & Boch Artis

Villeroy & Boch Artis

Meer vormgevingsvrijheid door fijne vormen

Geometrie is de basis van elk ontwerp en speelt een belangrijke rol in het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. In interieurdesign worden vooral duidelijke, geometrische vormen als stijlmiddel en als uitdrukking van persoonlijke stijl en smaak toegepast. Een verfijnde lichtheid kenmerkt deze moderne look. Met Artis, de nieuwe premiumlijn van Villeroy & Boch voor opzetwastafels, trekken we deze stijl consequent door. Kies een van de vier minimalistische, verfijnde vormen en breng modern interieurdesign in uw badkamer.

Plaats stijlvolle kleuraccenten in de badkamer

Breng met de nieuwe opzetwastafels Artis meer kleur en exclusiviteit in uw badkamer. Het unieke Artis kleurconcept is samen met de Duits-Deens interieurontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld. De gerenommeerde interieurontwerpster, geïnspireerd door het prachtige kleurenspel van de seizoenen in Parijs, creëerde 12 nieuwe trendkleuren in groen-, geel-, rosé- en blauwtinten. 3 aanvullende neutrale kleuren completeren de collectie harmonieus. Het exclusieve glazuur van de gekleurde buitenoppervlakken is zijdemat en beschikt over een precieze, dunne omlopende rand. De binnenkom glanst in klassiek elegant Wit Alpin.

Verfijnde luchtigheid

Dankzij ons innovatieve materiaal TitanCeram kunnen we nu producten met een uniek vormenspel en extreem dunne wanden realiseren. Zo kunnen we bij Artis wanden realiseren van slechts 8 mm dik, wat de wastafels een uitzonderlijk verfijnd uiterlijk geeft.

Villeroy & Boch Artis op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Bel ons: 0297 - 233 533

2 vestigingen

intermat Mijdrecht

intermat Alphen a/d Rijn 

Bekijk showroom