Terug naar overzicht
  • Hotbath Mate

Hotbath Mate

Wellness voor in de badkamer

De serie Mate zorgt voor dé wellnessbeleving in uw badkamer. Optimaal comfort staat centraal bij onze hoofd- en handdouches. De hoogwaardige strakke vormgeving, chique uitstraling en de eindeloze mogelijkheden complimenteren elke luxe badkamer. Van één of meerdere cascades, bodyjets, nevel functie of een combinatie van
meerdere mogelijkheden. In ons Mate programma vindt u het, en wel in diverse maten en vormen.

Onze hoofddouches uitgerust met ledverlichting zorgen voor een ontspannend of juist een energiek effect. Ook is het zelfs mogelijk om onder de douche te genieten van uw eigen muziek dankzij vier ingebouwde bluetooth speakers. Met onze inbouw-thermostaten van “Mate High-Flow”

Hotbath Mate op maat? ontdek onze brochures of maak een afspraak!

Bij intermat vind je een zeer compleet assortiment keukens van diverse hoogwaardige merken, zoals Siematic, Next125, Schüller, Keller en Mereno. Met het assortiment en de deskundigheid van intermat vind je gegarandeerd de keuken of badkamer die aansluit bij jouw wensen en budget. Daarnaast zijn wij natuurlijk partners van de gerenommeerde apparatenmerken Miele, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna, Bora, Gaggenau, Neff, Novy, Liebherr, Quooker en Grohe. In combinatie met een grote verscheidenheid aan werkbladen kunnen wij alle oplossingen bieden.
kies uit onze enorme collectie van ruim 1.500 tegels!
Banner image
tegelviewer - online Combineer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.