Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Geberit Monolith

Geberit Monolith

Meer speelruimte in de badkamer

Jij wil in jouw nieuwe badkamer sterke en frisse accenten aanbrengen. Met de Geberit Monolith sanitairmodules hoef je daarbij geen compromissen te sluiten. Want bij een daadwerkelijk goed design overtuigt niet alleen de vorm, maar ook de functie, de materialen en de techniek die erachter zitten.

Geberit Monolith sanitairmodules bieden onvermoede mogelijkheden in het badkamerdesign. De wc modules laten zich uitstekend combineren met de meest gangbare keramieken.

In stijl

De voorplaten van hoogwaardig veiligheidsglas zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (zwart, wit, zand en umbra). Zo past jouw Geberit Monolith sanitairmodule altijd bij jouw stijl.

De inbouw vereist in de regel geen bouwtechnische aanpassingen. Dit is zowel in de nieuwbouw als bij renovaties een groot voordeel. En omdat de Geberit Monolith sanitairmodule voor wc in twee hoogtes verkrijgbaar is, zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos; tot in de kleinste details. De van A tot Z doordachte sanitairmodules bieden veel méér dan op de eerste blik zichtbaar is.

Geberit Monolith op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#