Terug naar Easydrain

Easydrain Doucheput

Easydrain Doucheput

Hoge kwaliteit doucheput collectie

Easy Drain Aqua doucheputten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Deze doucheputjes hebben een modern design en zijn in elke badkamer perfect toe te passen. De doucheputten zijn verkrijgbaar met verschillende roostervarianten, zoals een glazen of een gesloten roestvrijstalen rooster. Het is zelfs mogelijk om je eigen badkamer tegel als rooster te gebruiken. Naast deze roostervarianten is het ook mogelijk om een vorm te kiezen. Er zijn vierkante, ronde en driehoekige doucheputten verkrijgbaar. Alle doucheputten worden vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Bovendien zijn de doucheputten verkrijgbaar met zowel een horizontale als verticale uitloop.

Innovatieve doucheputten

De Easy Drain Aqua doucheputten serie wordt geleverd met gepatenteerde Multi-technologie. Wat inhoudt dat alle doucheputjes geleverd worden met een inkortbaar sifonhuis. Deze sifonhuizen zijn inkortbaar tot 54 mm, hebben een afvoercapaciteit tot 54 l/min en zijn zeer eenvoudig te reinigen.

 

Easydrain Doucheput

Easydrain Doucheput op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Easydrain

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid