Terug naar Easydrain

Easydrain Douchegoot

Easydrain Douchegoot

Vrijheid in design

Easy Drain douchegoten bieden je de mogelijkheid om je badkamer precies te ontwerpen zoals je het zelf wilt. Door gebruik te maken van een douchegoot creëer je eenvoudig een drempelloze toegang tot je doucheruimte. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar met verschillende rooster varianten, zoals betegelbaar, glas of roestvrijstaal. Door het aanbod van de vele moderne en tijdloze roosters heb je altijd de mogelijkheid om je eigen douche sensatie te personaliseren.

Oplossing voor iedere badkamer

Voor elke type badkamer en voor elke installatie situatie hebben wij douchegoten beschikbaar, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en zijn voorzien van meerdere gepatenteerde technologieën. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

 

Easydrain Douchegoot

Easydrain Douchegoot op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
Zomeractie

Laat deze zomer een specialist langskomen

Speciaal voor de zomer heeft Goedhart keukens en tegels een actie ontwikkeld waar het mogelijk is om gratis een adviseur bij u thuis te laten komen.

Ik wil advies aan huis

Andere Easydrain

Bel ons: 0297 - 233 533

zomeractie_im.jpg

Afspraak maken!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Van maandag t/m donderdag ontvangt u binnen 1 werkdag reactie.

Aanhef
Nieuwsbrief
TijdParticulier / Project
Mijn interesses
Privacybeleid