Het coronavirus & onze maatregelen Klik hier
‹ Terug naar overzicht
  • Cleopatra whirlpool

Cleopatra whirlpool

Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's

Cleopatra is de Europeese leverancier van hoogwaardige en luxe bubbelbaden & jacuzzi's. We bieden het breedste scala aan hoogwaardige jacuzzi's die bij verschillende smaken en portemonnees passen. Ook vrijstaande jacuzzi's vindt u bij Cleopatra! 

De Cleopatra bubbelbaden & jacuzzi's staan ten eerste en vooral voor kwaliteit:

  • Kwaliteit van de onderdelen: de bedoeling is dat elke whirlpool jarenlang blijft functioneren, ook bij intensief gebruik in een spa of hotel bijvoorbeeld.
  • Kwaliteit van de massages: de Cleopatra whirlpools leveren echte massages met de keuze tussen verschillende types massages; van zacht prikkelend tot krachtig en therapeutisch.
  • Kwaliteit van de ligbaden: gemaakt uit robuste materialen en gemaakt om jarenlang mooi te blijven.

De Cleopatra bubbelbaden en jacuzzi's staan daarnaast ook voor comfort en een stijlvol uiterlijk:

  • Onze bubbelbaden zijn ontworpen om het lichaam adequaat te ondersteunen. Verschillende niveau's van comfort zijn mogelijk in onze jacuzzi's met vlakke bodem of in onze fantastische ergonomische ligbaden. 
  • Onze bubbelbaden zijn uitgerust met vlakke jets die niet in de weg zitten tijdens het gebruik van de baden.
  • Top ontwerpers zoals Robert Bronwassers of Ad van Berloo ondersteunen de ontwikkeling van onze baden. Het resultaat zijn hele mooie ligbaden met soepele lijnen. 

Met een Cleopatra bubbelbad in huis of  in uw professionele omgeving krigt u een top kwaliteit product gericht op de perfecte wellness beleving.

Cleopatra whirlpool op maat? Maak een afspraak!

Ontdek jouw stijl, ontdek Intermat. Wij reserveren alle tijd voor je.
Maak een afspraak
#siteLanguage.callCTA_s#